Acil Yardım :(

Konu sahibi son olarak 3525 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yanlış Açılmış Olabilir Şimdiden Özür Dilerim :( Merhaba arkadaşlar.Bugün size 2 gün önce olan bir olay ve sonuçlarını anlatacağım.Bakın biz 3 arkadaş dışarı çıkıp ders çalışacaktık ve bir arkadaşım bana bir arkadaşımızın da gelmesini istediğini söyledi ver ben o arkadaşımızın önceden beni 2 kere satıp(planı bozup gitti) gittiği için kabul etmedim.Arkadaş bundan etkilendi ama yine de geldi.Bu arada bu arkadaşım 8 yıllık (lise sınavlarına hazırlanıyoruz).Sonrasında ben diğer arkadaşımla kırtasiyeye gittim ve bizi orda bulacağını söyledim.Arkadaşım kırtasiyeye geldi ama üst katına bakmadan evine geri gitmiş(yanında telefon yoktu).Ve bildiği bir kırtasiye.Sonra bizi evden aradı ve çalışacağımız kafe bizim evin önünden geçiyor iseniz oraya giderken beni de alın dedi ve biz kafeye gitmekten vazgeçtik ve başka bi yere gittik.Bu yüzden almadık.Ona darılmış ve benim ona ilk başta anlattığım çağırmak istediği arkadaşını istemediğimi bize darıldığı için gitti ve dedi.O da bana küs oldu şimdi.O arkadaşıma küs yada dargın mısın sorusunu sorduğumuzda ise bize küs değilim ama sizinle bir daha dışarı çıkmam diyor ve garip davranıyor.Barışmayı isterdim ama bence arkadaşım bencil ve suçun sadece bizde olduğunu düşünüyor.Onun evinden geçip onu almadığımız için onu sattığımızı düşünüyor.Ve bu sene lise sınavlarında hedeflerimiz farklı.Yani belki hayatta 1 kere görüşemeyeceğiz ve böyle davranıyor.Bir öneri verirseniz mutlu olurum.Üzüldüğüm şey o kısım zaten,bir daha belki görüşemeyeceğiz.Biliyorum çocukça bir şey.Bu arkadaşlık ilişkileri hakkında öneri,sizce gönlünü almaya mı çalışayım ikisininde (getirmek istemediğim arkadaş ve plandaki getirmek istemediğimi getirmek isteyen arkadaş)yoksa bu arkadaşlık uzamasın mı.Yorumlarınızı (iyi kötü)ve önerilerinizi bekliyoruM.İYİ FORUMLAR

Sanırım bu anlattıkların burada bulunan herkesin başına gelmiştir :)

Sen şimdilik ses etme, arkadaşın sana triplenir triplenir 1-2 gün sonra geçer (tabi bu 1-2 gün sürede normal bir şekilde arkadaşlığınızı sürdürün).

Ne demiş Mevlana ;

"Dostluk illa yan yana, diz dize olmak değildir.. Asıl can cana kalp kalbe olmaktır."

Arkadaşlar arasında böyle ufak sıkıntılar her zaman olur, asıl arkadaşlık bu sıkıntıları göz ardı etmektir. Bu nedenle arkadaşlığı kesmek yok YOLA DEVAM !! :D:hello::hello::hello:

Sen şimdilik ses etme, arkadaşın sana triplenir triplenir 1-2 gün sonra geçer (tabi bu 1-2 gün sürede normal bir şekilde arkadaşlığınızı sürdürün).

Ne demiş Mevlana ;

"Dostluk illa yan yana, diz dize olmak değildir.. Asıl can cana kalp kalbe olmaktır."

Arkadaşlar arasında böyle ufak sıkıntılar her zaman olur, asıl arkadaşlık bu sıkıntıları göz ardı etmektir. Bu nedenle arkadaşlığı kesmek yok YOLA DEVAM !! :D:hello::hello::hello:

Yorumun için teşekkürler kardeşim ama belirtmeyi unuttum galiba,o arkadaşım 2 3 kere ona verdiğim sırları gidip diğer arkadaşıma söyleyerek kaç kere aramızı bozmayı başardı.Buna rağmen devam edeyim mi , yoksa ben de mi tripleneyim :D asdasdads

Ne demiş Mevlana ;

yani uzun lafın kısası tak etti artık haklı olmasa bile barışsak da haklı görünmeye çalışıyor.

EHEHEH bunla alakalı bir şey demiş Tolga abimiz "Kaleme bile sırrını verme, gider kağıda yazar..."

Sen en iyisi ; Arkadaşını al karşına bir güzel içini dök. Rahatsız olduğun davranışları dile getir. Ama tabi bu davranışları dile getirirken kesinlikle naif efendiliğini koru :) Arkadaşın gerçekten sana değer veriyorsa hatasını anlar ve illaki bir açıklamada bulunur. Güzel güzel konuşun çözersiniz. Kestrip atmak kolaydır, önemli olan kazanmak.

EHEHEH bunla alakalı bir şey daha demiş Tolga abimiz "Kaleme bile sırrını verme, gider kağıda yazar..."

Sen en iyisi ; Arkadaşını al karşına bir güzel içini dök. Rahatsız olduğun davranışları dile getir. Ama tabi bu davranışları dile getirirken kesinlikle naif efendiliğini koru :) Arkadaşın gerçekten sana değer veriyorsa hatasını anlar ve illaki bir açıklamada bulunur. Güzel güzel konuşun çözersiniz. Kestrip atmak kolaydır, önemli olan kazanmak.

Yorumun için teşekkürler.Bunu yaptık bugün.Ama arkadaşın dediğine göre yine suçlu bizmişiz ve anladığıma göre ise bencillikten bize değer vermiyor.Bana koyan şey o zaten.Bi insan 8 yıllık arkadaşını satıp,üstüne üstlük biri hakkında verdiğim sırrı gidip 3 kere söylemek nedir.Dedikleriniz için teşekkürler ama o çocuk kendi bencilliğinden geri adım atmaya korkuyor.Ben inatçı değilim ondan özür dilemesini istedim ve ben kendi hatalarım için de özür diledim.Ama konuyu uzatan o.Bi konu forumlara kadar uzadı ise zaten bir absürtlük vardır.Yani nasıl desem biraz ilerisini düşünse(geleceğini) ilerde görüşemeyeceğimizi ve iyi geçinmemiz gerektiğini,şu garip davranışlarına son vermesi gerektiğini anlardı.Zaten olay olduğundan beri derslerime odaklanamıyorum.En iyisi kafama takmayıp bağı koparmak.Bi arkadaşlık için de derslerimden olup mazimi geleceğe atamam.Düşüncen için de çok teşekkürler kardeşim.Önceden bunları yaptığında bende bunları düşünüp barışmaya çalışıyor,barışıyordum ama anladım ki hatayı kendinde gram aramıyor.Tekrardan çok teşekkürler önerin içim:)

2 olup 1i üzmeyin gönül alın
bencillik olarak algılamayın

Teşekkürler :) gönül almaya çalışan hep bendim ve 2 olan da hep oydu.Yine de bu hafta içinde değerlendireceğim bunu :)

buna rağmen trip yapmaya devam ediyorsa
tak sepeti koluna herkes kendi yoluna beybisi de :u1:

Yorumun için teşekkürler.Bunu yaptık bugün.Ama arkadaşın dediğine göre yine suçlu bizmişiz ve anladığıma göre ise bencillikten bize değer vermiyor.Bana koyan şey o zaten.Bi insan 8 yıllık arkadaşını satıp,üstüne üstlük biri hakkında verdiğim sırrı gidip 3 kere söylemek nedir.Dedikleriniz için teşekkürler ama o çocuk kendi bencilliğinden geri adım atmaya korkuyor.Ben inatçı değilim ondan özür dilemesini istedim ve ben kendi hatalarım için de özür diledim.Ama konuyu uzatan o.Bi konu forumlara kadar uzadı ise zaten bir absürtlük vardır.Yani nasıl desem biraz ilerisini düşünse(geleceğini) ilerde görüşemeyeceğimizi ve iyi geçinmemiz gerektiğini,şu garip davranışlarına son vermesi gerektiğini anlardı.Zaten olay olduğundan beri derslerime odaklanamıyorum.En iyisi kafama takmayıp bağı koparmak.Bi arkadaşlık için de derslerimden olup mazimi geleceğe atamam.Düşüncen için de çok teşekkürler kardeşim.Önceden bunları yaptığında bende bunları düşünüp barışmaya çalışıyor,barışıyordum ama anladım ki hatayı kendinde gram aramıyor.Tekrardan çok teşekkürler önerin içim:)

Madem böyle sen son defa konuş ve tavrını belli et. Baktın olmuyor yapacak bir şey yok :) Sen üzerine düşeni yap hatta fazlasını yap eksilmezsin :)

Madem böyle sen son defa konuş ve tavrını belli et. Baktın olmuyor yapacak bir şey yok :) Sen üzerine düşeni yap hatta fazlasını yap eksilmezsin :)

tamam teşekkürler :) trip atmaya devam ederse yapacak birşey yok dünya onun üzerine de kurulmadı yada sadece onun duyguları yok sonuçta :) bak ben hatamı kabul ederken o hatasını kabul etmiyor ya o da koyuyor işte :)

Hahah hadi bakalım :) düzelir kafana takma. Ayrıca daha nice arkadaşların seni üzer ve daha nice arkadaşlarını sen üzersin :) Bunların hepsi sana tecrübe ;);)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri