Acil Yardım...

• Kullanıcı ßaşak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
Arkadaşlar bir kuafor hatasndan dolayı canım saclarm gitti ve uzun saca alskn oldugim icin bu hali beni mahvetti saatlerdir agliyorum cok kotuyum ya :( saclarn uzamasinicin bir kür bilen formul bilen benimle paylasrsa cok sevinirim etiketlerseniz nickimi gormem daha kolay okur. Simdiden tskrler.

Çörek otu ölümden başka her derda devadır, çörekotu yağı bulunuyor geniş çaplı bir araştırma yapıp etkili biz çözüm üretebilirsin ßaşak

@ßaşak kanka geçmiş olsun ben geçenlerde aktarcıda bi yağ aldım saçlarım çok dökülüyor diye bana bi yağ önerdi hem dökülmeye karşı hem çabuk uzaması için,içinde 40 farklı bitki yağı içeriyor bu yağın daha ikinci kullanamama rağmen bariz bi şekilde faydasını gördüm,hani uzamasınada baya etkin bir yağ olduğunu söyledi bi dene istersen...

deneyin tabi ßaşak muhakkak faydasını göreceksiniz :) saç dışında da birçok faydasını göreceksiniz

ßaşak kanka geçmiş olsun ben geçenlerde akdarcıda bi yağ aldım saçlarım çok dökülüyor diye bana bi yağ önerdi hem dökülmeye karşı hem çabuk uzaması için,içinde 40 farklı bitki yağı içeriyor bu yağın daha ikinci kullanamama rağmen bariz bi şekilde faydasını gördüm,hani uzamasınada baya etkin bir yağ olduğunu söyledi bi dene istersen...

Tamam kanka denicem. Kotum diz yapsa eve gidip degistiren benim basima gelene bak ya :( sagol kanka optum

hmm o zaman önce bi kere ağlasan da ağlamasan da giden gitmiş. Ayrıca saç uzatmak için kaynak falan mevzularını da biliyosundur mutlaka ama hiç uğraşma onlarla derim. Uzayana kadar gereken bakım onarım ürünlerini kullan.

yapacak bişey yok malesef.

kökü sende boşver uzar...

hiiii geçmiş olsun.Uzun saçı çok seven biri olarak içim cız etti:/ Üzülme yine uzar:s

Geri