acil yardim

Konu sahibi son olarak 3943 gün önce görüldü
Kizim bir genci sevmis bugunde ailesiyle birlikte o genc evimizee gelecekler oturup konusacagiz ben bu tanimadigim aileyle ne konusacagim bilmiyorum insanin icinde bir heyacan oluyor bu 2 veya 3 saat nasil gececek tamam bir yere kadar nasilsiniz ne isle ugrasiyorsunuz falan derim ama sonra damadin anne ve babasiyla ne konusacagim zor durumdayim yardiminizi bekliyororum evde yemek yiyecegiz:dusun:

terminator , her baba içim bu durum oldukça zordur ama kaçınılmaz bir sondur da diyebiliriz.
Siz rahat olmaya çalışan ilk dakikalarda karşılıklı olarak heyecan ve ne diyeceğini bilemem durumları olabilir.
Konuşmaya başladıkça rahatlarsınız merak etmeyin.
Akışına bırakın herşeyi.

Allah hayırlısını nasip etsin inşAllah.

Bence bu tanışma merasimi yüzünden kendini şanslı hissetmelisin,kızın senden bir şey saklamıyor ve senin bilgin dahilinde yapıyor ne yapıyorsa,erkek arkadaşı da düzgün bir düşünceye sahip ki,tanışmaya geliyor ve ailesi ile birlikte.Kendini çok ama çok şanslı saymalısın bir baba olarak.Havadan sudan normal hayattan konuş,normal hayatta dışarıda nasıl iletişim kuruyorsan öyle ol.

Heyecanlanmak yerine sevinin bence.Bu durum kızınızın size duyduğu güvenin kanıtı.Günümüzde kaç genç,Hele ki kız çocuğu sevgilinin kolundan tutup ailesiyle tanıştırıyor ki.Aynı duyguları karşı tarafta yaşıyor olacak emin olun.O yüzden birbirinizin dilinden anlıyor olacaksınız.Kafalarınız birbirine uyarsa muhabbet biryerden başlayıp sürüp gidecek görün bakın.Relax olun.Gayet güzel bir anı katacaksınız hayatınıza.

Evet bu durumu yasadik gecti gitti .gordugum kadariyla aile iyi ama tabi bunuda zaman gosterecek herseyin hayirlisi olsun diyorum kizim icin

Geri