Acil yardım cok kararsızım

Konu sahibi son olarak 4011 gün önce görüldü

benı platonik olarak seviyormu

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
benım 9 yıldır tanıdıgım cok samımı bir erkek arkadasım var herseyımı paylastıgım ve hemen hemen hergun konustugum fakat son zamanlarda bazı yaptıgı seylerden dolayı bir merak dogdu icime... bir keresınde sevgilisi benı kıskandı dıye sevgilisini bırakıp benı tercıh etti arkadasıma böyle diyemezsın diyerek... su sıralarda telefonda konusurken artık bir sevgili bul dedigimde senın gibi kımse yokki diyori kıyafet alma bahanesı ile benımle görusmek istedi kendısı secemıyormus... benım bir isimi cözdu ve hemen ardından yemek yemek istedi simdide bir dugunde bir kız arkadasını kıskandırmak ıcın benı davet etti herseyde benı istemeye basladı acaba ne dusunuyor benmı yanlıs anlıyorum yardım edin lütfen

Yok sen doğru anlamışsın biz forumca yanlış aldık. Sen yinede eve davet ederse gitme .

Bu hareketlerine bakılırsa bence senden hoşlanıyor olmalı ama sen yinede akışına bırak zamanla anlarsın herşeyi daha net bi şekilde ve ona karşı boş değilsen mutlu bir çift olursunuz belki.:p

ben seni arkadaş olarak görüyorum de
ben senin bildiğin kızlardan değilim de
ve sonra sol gösterip sağ vur bas nikahı

Siz bir çay için olmazsa d.
Güzelim yaşanacak bişey varsa yasa illaki anlarsin sana olan hislerini , Sende boş değilsen (;

Sen bu çocukla çık. Sonra sktir etsin sana. O yüzden bunu yapmadan sen yap cınım.

uygun fiyata liselilerin kendi aralarında taktıkları yüzükler satılır
elimizde her çeşit vardır.
çok az parmağa girip çıkmıştır.
allah sizi inandırsın bu yüzüğü takan en son liseli şuan 4 senelik üniversiteyi kazandı

dileyen olursa 4 yüzük alana kreş'e yeni başlamış tertemiz bir çocuk veriyoruz
besleyip büyütme imkanına her türlü sahipsiniz.
liseye kadar okuma garantisi tamamen bizde
okumazsa gönderin geri bize sıp sıfır bir tane yollayalım

Dünyadamı ikamet ediyorsunuz ?

Çocuk okusa burayı sana ihtiyacı olmaz artık D:

sarah joi askın 6 tanımı tanımlarken sanırım anket konusunu unutmus olsa gerek :)

Geri