Acil Yardım "Çocuk Kardiyolojisi" Hakkında

• Kullanıcı Nota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3126 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar
yaşına girmemiş bir çocuğum var doğduğu zaman kalbi delik doğdu düzenli olarak doktora götürüyorduk. En son muayenede acil ameliyat olması lazım dendi. Şimdi olmazsa bir daha olamaz şeklinde konuştu uzman doktor. İyi bir çocuk kardiyoloğu tanıdığı olan var mı acaba ?
İzmit-istanbul dolaylarında.

Şimdiden teşekkürler

Geçmiş olsun Nota. Allah şifa versin inşallah. :e2:

Çok geçmiş olsun üzüldüm :(
Kocaelidesiniz sanırım ama eğer gelebilirseniz İstanbul'da medikal parkta ailemin tanıdığı bir profesör var babama sordum az önce iyi bir doktordur dedi bana ulaşın düşünürseniz belki faydası olur

Benim kuzenimin bebeginde de vardi ayni durum, o da izmirde. Simdi 5 yasinda ve sagligi yerinde sukurler olsun. Sizin icin sorup ogrenirim, acil sifalar dilerim.

Edit; izmit yazmissiniz yeni fark ettim, afedersiniz

Cok gecmis olsun Nota hanimcigim, sifa Allahtan, acilen vesile olacak doktoru da bulursunuz insallah.

Teşekkür ederim arkadaşlar. 1-2 doktora gösterdik ameliyat olacak 7 aralık için gün verdiler.

Çok geçmiş olsun fakat bilgim yok keşke yardımcı olabilseydim :(

Merhaba arkadaşlar
yaşına girmemiş bir çocuğum var doğduğu zaman kalbi delik doğdu düzenli olarak doktora götürüyorduk. En son muayenede acil ameliyat olması lazım dendi. Şimdi olmazsa bir daha olamaz şeklinde konuştu uzman doktor. İyi bir çocuk kardiyoloğu tanıdığı olan var mı acaba ?
İzmit-istanbul dolaylarında.

Şimdiden teşekkürler

VSD hastası yani bebeğiniz.
Öncelikle geçmiş olsun.
Doktorların tanı için dediğini tam aktarabilir misiniz?
Kalbi delik evet ama temiz kan pis kana mı bulaşıyor?
Net bilgi olarak neler dediler?
VSD hastalığı olanlar bebeklikte anlaşılıyor sizin durumunuzda ki gibi.Ve genellikle ameliyata gerek kalmadan üfürümün oluştuğu delik iğne deliğinden büyük değilse ameliyat pek önerilmiyor.

VSD hastası yani bebeğiniz.
Öncelikle geçmiş olsun.
Doktorların tanı için dediğini tam aktarabilir misiniz?
Kalbi delik evet ama temiz kan pis kana mı bulaşıyor?
Net bilgi olarak neler dediler?
VSD hastalığı olanlar bebeklikte anlaşılıyor sizin durumunuzda ki gibi.Ve genellikle ameliyata gerek kalmadan üfürümün oluştuğu delik iğne deliğinden büyük değilse ameliyat pek önerilmiyor.

Teşekküt ederim bana özelden yazabilir misiniz ayrıntıları anlatayım. Mesaj sayım yetersiz geldi atamadım.

Geri