Acil cevap lütfen

Konu sahibi son olarak 4003 gün önce görüldü
ARKADASLAR Bİ TİYATRO EKİBİM VAR 22 KİSİLİK 5-6 TANE OYUN CIKARDIK KOMEDİ TARZI İLK OLARAK OKULDA DENEDİK VE FAZLASIYLA OLUMLU TEPKİLER ALDIK.SİMDİ BASKA YERLERE GİTMEK BASKA YERLERDE SAHNE ALMAK İSTİYORUZ.İSTANBUL İCİ BİLDİĞİNİZ BÖYLE Bİ YER VARSA BANA ULASIR MISINIZ?BURDAN VEYA MAİL YOLUYLA LÜTFEN. ([email protected]) GERCEKTEN ÖNEMLİ OKUYANLAR CEVAP YAZABİLİR Mİ :))

Güzel.
Seviyeli ve ölçülü oyunlarda başarılar dilerim.

Hakkını verirseniz, tutulursunuz.

Bildiğim kadarıyla bunu organize eden şirketler var ,biraz araştırın olmadı bulunduğunuz şehirde üniversitede size yol gösterecek güzel sanatlar fakültesinden bilgiler alabilirsiniz ...

Güzel.
Seviyeli ve ölçülü oyunlarda başarılar dilerim.

Hakkını verirseniz, tutulursunuz.

İnsallah zaten amacımız belaltı mizah yapmak degil küfürsüz güldürmeye calısıyoruz ki birazcıkda zorundayız cünkü ilk gösterimizi okulda yaptık :))

Bildiğim kadarıyla bunu organize eden şirketler var ,biraz araştırın olmadı bulunduğunuz şehirde üniversitede size yol gösterecek güzel sanatlar fakültesinden bilgiler alabilirsiniz ...

Bu şirketlerden örnek verebilir misiniz? Sunu söyleyeyim liseli bi ekibiz :D Üniversiteler sizce bizi umursar mı?

Sadece güldürme olmaz ama.
Biraz mesaj vermeli, bişeyler vermeli insanlara :)

Neyse söyleyeyim, bende oynadım zamanında.güzel röl yaptım :)

Ondan dolayı yorum yaptım,konuna.
Başarılar dilerim.

Sadece güldürme olmaz ama.
Biraz mesaj vermeli, bişeyler vermeli insanlara :)

Neyse söyleyeyim, bende oynadım zamanında.güzel röl yaptım :)

Ondan dolayı yorum yaptım,konuna.
Başarılar dilerim.

Tesekkur ederim yorumun icin.Tabiki lazım eğer bu iste ciddili biryerlere gelirsek veya birseyler olursa bi tavsiyeni değerlendiricem tesekkur ederim :)

Geri