ßaşak
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Arkadaşlar Namus ile alakalı bir konuda aslında hiç alışık olmadığınız bir tavır sergiledim
demek istediğim şey amacını aştığı için çok yanlış anlaşılmalara sebeb oldu aramızda sevdiğim yada sevmediğim tanıdığım yada tanımadığım bi kaç arkadaş ile sürtüşmem oldu aslında görüşlerime çok sabit biriyimdir lakin EmRe bana yazdığım mesajın her anlama açık olduğunu art niyetim olmasada yanlış anlaşılacağımı söylediği için bu konuyu açma kararı aldım EmRe inanılmaz biri belkide babamla dahi çata çat tartışacağım hususlarda dizginliyor beni iyiki varsın emrecim :srl: Öncelikle baş örtüsünü kutsal saymanıza saygım sonsuz bunu bilin benim içinde kutsal kullanmıyor olabilirim ama kutsal orda onun kutsallığına dair bir saldırım olmadı aslada olamaz benim orda anlatmak istediğimi açıklamaya tırsıyorum
sanırım oda yanlış anlaşılıcak lakin gerçekten saçı kapatan bir araca bazılarının yaklasımının abartılı olduğunu düşündüğüm içindir ama yanlış lans ettim kendimi onunda farkındayım amacını aşan yorumumdan ötürü kusura bakmayın ben kimseyi kırma taraftarı değilim ama kırılma taraftarıda hiç değilim normalde ßaşak böyle şeylerde daha hazmedici yaklaşır güler espri ile kapatır olayı veya hatasını kabul eder. Hatam sadece anlatmak istediğimi yanlış cümleler kullanarak anlatmış olmam kii buda doğal olarak yanlış anlaşılmış her neyse daha fazla uzatmak istemiyorum kimseyi kırmak istememiştim ancak EmRe dahi yorumumun art niyetsiz olsada her tür anlama çekileceğini söylediği için bu konuyu açtım kırdıysam herhangi birinizi kusura bakmayın...
demek istediğim şey amacını aştığı için çok yanlış anlaşılmalara sebeb oldu aramızda sevdiğim yada sevmediğim tanıdığım yada tanımadığım bi kaç arkadaş ile sürtüşmem oldu aslında görüşlerime çok sabit biriyimdir lakin EmRe bana yazdığım mesajın her anlama açık olduğunu art niyetim olmasada yanlış anlaşılacağımı söylediği için bu konuyu açma kararı aldım EmRe inanılmaz biri belkide babamla dahi çata çat tartışacağım hususlarda dizginliyor beni iyiki varsın emrecim :srl: Öncelikle baş örtüsünü kutsal saymanıza saygım sonsuz bunu bilin benim içinde kutsal kullanmıyor olabilirim ama kutsal orda onun kutsallığına dair bir saldırım olmadı aslada olamaz benim orda anlatmak istediğimi açıklamaya tırsıyorum