Açık Parfüm 10 TL

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4727 gün önce görüldü
Genelde 10 veya 20 TL arasında satışa sunulan parfümdür.
Orjinalinden daha az esanslıdır ama aynı kokuyu 1-2 gün üstünüzde tutar.

Zaman zaman alınabilir bence, ben alıyorum bazen.

Hic almadım okadar çok cesidi varki almayi denedim ama kokular birbirine karisti ben 212 kullaniyorum o da acik parfumle alakasi yok almamak daha iyi.

ismi bilinmeyen parfümler için ideal,
fakat ben sevmiyorum Bir kere aldım ve kokusu değişiyor ve pis kokmaya başlıyor

Hiç almadım ama bi süre sonra kötü koktugunu söylüyorlar hep.

5 lira değil miydi onlar dediğim parfüm türü :honk:

Hiç bir zaman orijinal kokuyu vermezler en iyisi D&P olsa bile esans farkı buram buram hissedilir..

10 değil 5 tl ye aldığım 7 gülün birleşiminden oluşan bir parfüm kullanıyorum.Açık olarak tek onu alırım ve kokusuna bayılıyorum.

Diesel kullanıyorum açık parfüm hiç almadım orjinalden şaşmam

Allah aşkına gidin 100-150 tl verin iyi bi şey alın ama bunu almayın sizin yüzünuzden halka açık yerlerde burnuma o iğrenç koku gelince fenalık geçirecek noktaya geliyorum.

Bkz: astım.

Teninize yazık. :/

calvin klein yada burberry'nin parfümleri ekonomik, güzel de kokuyor hani, 100 tl civarında alınabilir :cici:

Terinizin ustune sıkmayın. Yaz geldi çile başlıyor

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gecen bizim çocuklardan biri parfum sıktı kendine. ulan resmen kadin kokusu. nasil igrenc, nasil igrenc. getir dedim sunu, aldim cope attim. milet bunlarin kotu koktugunu anlamiyor mu yauv? nefes darligina girdik burda resmen yauv. almayin yavrum boyle seyler. vallahi billahi ben bi parfum aldim, oyle fazla da kullanmiyorum, 2 senedir sisenin dibine yeni geldi. ister inan ister inanma. kirlenmeyip dolaba astigim elbisede ayni kokuyu 4-5 gun sonra yine aliyorum yani. yapmayin oyle seyler. duzgun kokular alin.

Açık parfümün hepsinde aynı koku var ve çok ağır bir kez aldım kullanamadım..

Lisedeyken kullanirdim bir tanesi gayet hoştu ama hangisiydi hatirlayamadim.

Sentetik kokular iğrenç.Isterse 300 lira olsun.
Gül yağı,portakal yağı,yasemin-,zambak vsvs yağları kullanın.Benim favorim papatya yağı.

Dipnot;gül yağın bir gramı 18 lira.

Geri