Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açık giyindiğinizde bakışlardan rahatsız oluyor musunuz?
Açık giyinmiyorum ama isteyen istediğini giyer, kendi hayati, kendi kararları kimsenin rahatsiz edici bakis atmaya hakki yok, insanlar önce kendine baksın, bakışlarına dikkat etsin.
Buna bi dönem maruz kalmıştım, çok yorucu bir durum. İnsanların kişisel tercihleri üzerinden baskılanmadığı toplumlar mümkünken, aksi yönde gün geçtikçe güçlenen bir toplum haline gelmemiz üzücü.
annemin beni dovecekmis gibi bakislarindan rahatsiz oluyorum, evet. yardim edin. surekli bana "poksiyenin kizi" diyo, help. insan kendi evinde, sadece kizlarin oldugu evde bile yari ciplak (abartiyorum veyahut abartmiyorum) dolasamaz mi? dolasamaz. anacum, saygilar
yazın turistik bir bölgede ve deniz kenarında yaşadığım için şort giyiyor ve üst kısmım çıplak dışarıya çıkabiliyorum hiç de bakışlardan rahatsız olmuyorum pek çok insan böyle zaten, seksi vücudumu bir manken gibi sergiliyorum.
Yani illaki bakılır ama mağaradan yeni çıkmış gibi, hayatında ilk kez kadınla karşılaşmış gibi bakılırsa herkes rahatsız olur bence. Açık giyinmek gerekmiyor; bazı dayılar sanki anadan üryanmışsın gibi bakabiliyor.
evet, yıl olmuş 2023 ama hala yolda giderken şortuma bakanlar var.
bıktım bu kadın zorbalığından, kadın egemen toplumun dişil tahakkümüne dur demeli artık
bir erkek istediği şeyi istediği yerde giyemeyecek mi?
Takdir edersiniz ki bir çok erkek her dk meme görmüyor.Tamam isteyen istediğini giysin ama giysin sorun giymemek zaten
Bazı kadınlar baksınlar diye elinden geleni yapıyor bakan olunca da rahatsız oluyor.