Açık Büfe Kahvaltı

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
kahvaltıya para veren de ne bileyim

Serpmeyi daha çok seviyorum.
Açık büfede senkron sorunu yaşıyorum ve ucu kaçıyor.

Kahvaltıyı sevmeyen ben... öğle öğünü ile karıştırıp rakı filanda içerim xd

Tatile gittiğimde kaldığım yerin puanını etkileyen bir ölçüt. Çeşit olmalı, taze olmalı, çayı bol sunulmalı.
Meyvesi de varsa puanım tam.

bana hep nazi misiniz? diye sorarlar. ne alâka dediğimde alman olamayacak kadar seksi bir esmersiniz ve ölçülü alıyorsunuz yanıtını alırım.
güzel metafor kullandım, hoşuma gitti.
ben yiyebileceğim kadar alıp ülkemin yüz akı olurum.
bir de kahvaltıda şeftali olayını anlayabilmiş değilim.

dipçe: serpme kahvaltıya 40-50 lira ödediysem ne var ne yok her şeyi yer bitiririm.

Mekana bağlı olarak keyifli bir etkinlik ancak son yıllarda kalite ile fiyat uyuşmazlığı çok yaşanıyor.

Üşeniyorum ben yaa... az ondan az bundan az şundan al falan...

Öyle öyle uğraşacağına bir club sandöviç ya da kumru yap kendine daha iyi. Yanına da filtre kahve, mis.

Genelde tabağın yarısına kızartma alınıp kalan yarısına çeşit çeşit peynir konulduğu fakat çoğu peynirin yenmediği kahvaltı türü
Olsa da yemesek

İnsanların kıtlıktan çıkmışçasına öküz gibi tabak doldurmalarını saymazsak güzel oluyor bazen.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
hani hiç kahvaltı yapalım demiyorsunuz
şimdi uzaklardayım

Serpme kahvaltıdan iyidir bir kişiye dahi bütün masa doluyor açık büfede aç gözlü değilsen yiyebileceklerini yiyebileceğin kadar alabiliyorsun

Immm 2 sene once Sivas'a yolum dustu Selcuklu tarihine merak saldigimdan oturu. Neyse acik bufe yazan yere girdim, baktim icerde los isik, kamyoncu gibi bir dayi oturmus kahvalti yapiyor, pavyonumsu bir hava, tirstim acikcasi.... Cikarken mekan sahibi ne aramistiniz dedi ? dedim Acik bufe.... "Daha nasil acalim abla" dedi. Bu da boyle bir animdir....

Serpme kahvaltı ve açık büfe mantık aynı, yenilebilir ne varsa yenilene kadar masaya serpmece, büfeye dizmece. Yemeyin içmeyin arkadaşlar, çay dahil buna. Hele ki otelde iseniz sakın diyorum.

Geri