Acı eşiğim

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Bu sabahlar deli eder insanı..
Uyansan koca bir hayat bekler,
yorulursun…
Uyanmasan koca bir hayat gider,
kaybolursun…

large.jpg

yarenim :dyg:

bu dünya soğuk.
rüzgâr genelde ters yöne eser.
limon ağaçları kurur.
bahaneler hep hazır.
güzel günler çabuk geçer.

Prospektüsü seninle dolu bir antidepresandı dudağına sakladığın gülücük..
Ruhuma çiçekler açtıran , beni çocuklaştıran o öpülesi gülüşün..
Benimse yaşamaya ihtiyacım vardı, bunca anlamsızlığın içinde yaşanması gereken en güzel şeydin..
Yaşadım, anlıyor musun?

etrafıma bakıyorum olan biten ne varsa uğruna hep ben çabalamışım.sadece benim ittirmemle oldurduklarım helal olsun ama ben yorulup bırakınca olmayan şeyler ucundan tutmaya bile tenezzül etmeyenler,siz iyi ki olmadınız.

şu saatten sonra kimseye gidip de bak burada yanlış yapıyorsun diyemem.çünkü herkes her şeyin o kadar farkında ki.

kaybetmekten korktuğun o gecede yanında değildi.korkak değildin, korkmaya değer buldun.sen o geceyi atlattın,artık yanında olmasa da olur.

[YOUTUBE]mwk_0KgBvRg[/YOUTUBE]

canım benim...

ben sizin mümkün olsa koşa koşa kaçacağınız hayatlarınızı nasıl güzel gösterdiğinizi gördüm :)

ben tahammülsüz biri değilim.sadece anlayışla ve incelikle sevmenin bana enayiymişim gibi hissettirdiğinden beri kimsenin çizgilerime basmasına izin vermiyorum.

güçlü hissetmiyorum,güçsüz olduğumdan değil en zayıf yerimden vuruldu ya bir kere. artık herkes biliyormuş ve beni oradan vururmuş gibi.

desene,her şeye ben sebep olurken hiçbir şey olmamış gibi davrandım desene.sen elinden geleni yaparken içimde yaprak bile titremedi desene.

desene ulan,herkesin her şeyin arkasında dağ gibi dururken,ben sana yaslanacak omuz bile olamadım desene.

kayıp bir bavul gibiyim havaalanında
ya da boş bir yüzme havuzu sonbaharda
çok mu ayıp hala mutluluk istemek

neyse; zaten hiç halim yok

Yüreğine gömdüğün insanı;
yüreğindeki mezardan çıkarmadıkça,
onu her gün anmaya mahkumsun.

Gerçeğin düşlerle bölünmesine,
düşlerin gerçeğin altında ezilmesine izin verme.

Bazı insanlar bizden temin ettiği ihtiyaçlarına sadıktır.

Geri