Acı eşiğim

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
ya tam konuna tıklayınca playlistte mirkelam çalmaya başladı, bu melankolik konuya efso bi şarkı sözüyle bir katkı da ben yapayım.:p

"yaarim git yoluna başka gözler sana dalsın,
naaapiim seviyorsak, varsın olsun yarım kalsııın...":aeg:

Aklını en acı olana, en derine, en sonsuza atmışsan korkma. Sakin ol. Öylece dur. Yaşamdan geç. Kentlerden geç. Sınırları aş. Gülüşlerden geç Anlamsız konuşmaları dinle, galerileri gez, kahvelere otur - artık hiçbir yerdesin.

Kendime bile uzaktaydım düştüm epeyce
Belki öptüm, belki sevdim, belki senden bahsettim
Ne farkeder?

olabilir, insan çok yüksek dağlara tırmanırken düzlükteki tümsekte vazgeçebilir.
olabilir.

kalbin her şeye rağmen belki diyecek, aklın sakın. bu belirsizlik bitirecek seni, sen de gülemeyeceksin ben gibi.

Ben tahammülsüz biri değilim. Sadece anlayışla ve incelikle sevmenin bana enayiymişim gibi hissettirdiğinden beri kimsenin çizgilerime basmasına izin vermiyorum.

Tam ikna ettiğini düşünürken aslında senden ümidi kestiği için öyle davrandığını anlamak ne kötü bir gol yemektir öyle.

kavuşma niyetinde değilim,kavuşmanın kolla olmadığını, ilerlemenin ayakla sağlanmadığını, görmeye gözün duymaya kulağın yetmediğini öğrendim

large.png

hemen şimdi ?

Dua'mdaki Göz Yaşım Kadar Edepliydi Kalbime Düşen Sevdan…!
Keşke bir heves olsaydın….!

Bu Adam Sevdana Mahkum Kaldı Be Kadın..!

tumblr_p02961enFH1vvvk86o1_500.gif

Sorma neden niçin
Her şey yalnızlıktan
Bak güzel bir gün ölmek için

Aşka inanırdım
Her hücremle
Hiç bir yük yoktu
Yoktu omzumda

Sıradan güzel bir günün uğruna
Hiç dua etmemiş henüz yalvarmamıştım

anahtar deliginden görünen
bu küçücük manzara
sana yetiyorsa yetsin
benim o sularda yüzmem gerek
yüzmem gerek

"Kapattım o defteri" dediğim her defteri aslında rafa kaldırıp defalarca daha okudum. İnsan bazı şeyleri iyice anlasa dahi kabullenemiyor

Geri