Acemi Birliği kaç gündür,izinler askerlikten sayılır mı?

Konu sahibi son olarak 3525 gün önce görüldü
şimdi bu askerlikte acemi birliği 30 günya birliğe ilk teslim gününden itibarenmi sayıyolar bunu izin günleri haftasonları felan herşey dahilmi:heyoo:

O zaman bugün şafak 364 mi oluyor ? O 6 saat dahil mi :honk:

Saattemi sayılacak :dusun: günü bıraktık :D

Elimizden gelse dakikaları sayıcaz, bizim asker başka bi asker yok yerde gökte eşi benzeri onun gibi muhterem bir insana 12 ay boyunca patates soyduracaklarına inanamıyorum :zuha: neyse hayırlısı o zaman şafak 364 deyip geri sayıma başlayalım :p

Elimizden gelse dakikaları sayıcaz, bizim asker başka bi asker yok yerde gökte eşi benzeri onun gibi muhterem bir insana 12 ay boyunca patates soyduracaklarına inanamıyorum :zuha: neyse hayırlısı o zaman şafak 364 deyip geri sayıma başlayalım :p

Bu kadar karamsar olmayın yan gelir yatar belki patates soydurmazlarda sogan soydururlar :zuha:

Vayhh kır abicaazınm bu hallere düşecek insan mıydı aksiyon dolu diksiyonu vardı feyz alırdık :o

İzmarit toplama ot yolma yanında promosyon olarak veriyorlar.Millet 3 ay bi düdük yat bi düdük kalk sürün yapıyor sen neyin pesindesin

Konu başlığını Google da aranıp bulunması açısından ve daha yararlı olması açısından değiştirdim,ve ayrıca soruya gelecek olursak evet haftasonları tatil yaptığın günler o kapıdan girdiğin ilk günden itibaren sayılıyor.

ayyyyy tesekkur ederim cevaplarınız için :)daha önce safak saymamıstımda hiç :)

arkadaşlar ben de bi şey sorcam.
bolu doğumluyum, nüfusum boluya kayıtlı ama giresunda yaşıyorum giresunluyum. xd bana askerliğimin giresuna çıkabileceğini falan söylüyorlar doğru mu bu geyik.

kocaman prof feyz alın dedi ya nan ne gülmüştüm:)

Koskoca proflar doçlar bildi araştırma görevlileri arayıp peşinde koştu ama biz kıymetini bilemedik :o
Vayyyhhh kır abicazzımm ne yer ne içer yaban ellerde :(

Geri