kült ablası
Altın Üye
bence de öyle. üyelerin hepsi birbiriyle alakasız çünkü kgljdjdj10'a tamamlayım diye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bence de öyle. üyelerin hepsi birbiriyle alakasız çünkü kgljdjdj10'a tamamlayım diye
bence de öyle. üyelerin hepsi birbiriyle alakasız çünkü kgljdjdj
Eklendi mi listeye bir kişi daha?Kendi paradigmasını aşamayan üye yallah Arabistan'a şu saatten sonra.
Eklendi mi listeye bir kişi daha?
Güncelleme gelir mi haah.
ksdhjahsjdshjdhf tanımam etmem üf tripnaz var sen de hafif bir cilveler bir şeyler ama neyse... mihri kim ya.... ha şey şu, encinin peşinde sabah akşam koşan kıza şiirler skdjfhhj yazan türkü çığıran sonra kız pas vermeyince kötüleyip gezen en sonda da tripcan gibi engelleyen mihri.... tırt :d
Eklersen iyi olur ne saniyorsun kendini sen ya biraz nazini cektik diye böbürlenmeİkide bir özel okunuyor muhabbeti nedeniyle Serçe de listede olmalıydı aslında. Gına geldi.
Bahtiyar kralı ben de özledim. Gelince aramızda transfer falan yaparız. Bonservisini soracağım 2 üye var onun listede.
Bu engel listesi şakamı cidden
şaşirdim listeyi görünce:
Şaşırtan üye olarak kim var?
ya beni deme deme beni lari engelledi ya ben o tarihe çoktan geçtim skjdfkjfgŞimdı bunu burada tartısmak istemem
Ama buda senın tercıhın ve kararın Onada saygı duyarım tıpkı sana saygı duyduğum gıbı
Umarım bu konuda anlastık.
Ama 1 ve 4 sıradakı arkadasları sanırım forum dunyasında ılk engelleyen olarak tarıhtekı yerını aldın dıyelım.
Dediğim gibi hayırlı olsun güzelim.
ya beni deme deme beni lari engelledi ya ben o tarihe çoktan geçtim skjdfkjfg