Sözlük Acaba kimler forumda beni engelledi sorunsalı

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
yok say listem bomboş. bir ara yok say listesini görüyorduk. beni en son beş kişi engellemişti; hala aynı kişilerde engelliyimdir diye düşünüyorum. sorun ettiğim bir durum değil. halbuki ne kadar faydalı şeyler paylaşıyorum...... mesela bir arkadaş, benim yazdığım şeyi görmediği için foruma girişlerde sorun yaşadı, görseydi yaşamayacaktı...... ÜZÜCÜ.....

@Mihri listesi üzerine, şimdi bir de @Bahtiyar kardeşimin listesini görmek, kaymaklı kadayıf gibi olur:)
Gelir mi bir bahti engel listesi.

Eklendi mi listeye bir kişi daha?
Güncelleme gelir mi haah.

İkide bir özel okunuyor muhabbeti nedeniyle Serçe de listede olmalıydı aslında. Gına geldi.

Bahtiyar kralı ben de özledim. Gelince aramızda transfer falan yaparız. Bonservisini soracağım 2 üye var onun listede.

• Kusmak
Tepkiler: ne
Niye engellediğimi unuttuğum insanlar var kaldırayım da hatırlayayım ahahha

ksdhjahsjdshjdhf tanımam etmem üf tripnaz var sen de hafif bir cilveler bir şeyler ama neyse... mihri kim ya.... ha şey şu, encinin peşinde sabah akşam koşan kıza şiirler skdjfhhj yazan türkü çığıran sonra kız pas vermeyince kötüleyip gezen en sonda da tripcan gibi engelleyen mihri.... tırt :d

İkide bir özel okunuyor muhabbeti nedeniyle Serçe de listede olmalıydı aslında. Gına geldi.

Bahtiyar kralı ben de özledim. Gelince aramızda transfer falan yaparız. Bonservisini soracağım 2 üye var onun listede.
Eklersen iyi olur ne saniyorsun kendini sen ya biraz nazini cektik diye böbürlenme

Şimdı bunu burada tartısmak istemem
Ama buda senın tercıhın ve kararın Onada saygı duyarım tıpkı sana saygı duyduğum gıbı
Umarım bu konuda anlastık.
Ama 1 ve 4 sıradakı arkadasları sanırım forum dunyasında ılk engelleyen olarak tarıhtekı yerını aldın dıyelım.
Dediğim gibi hayırlı olsun güzelim.
Şaşırtan üye olarak kim var?

Şimdı bunu burada tartısmak istemem
Ama buda senın tercıhın ve kararın Onada saygı duyarım tıpkı sana saygı duyduğum gıbı
Umarım bu konuda anlastık.
Ama 1 ve 4 sıradakı arkadasları sanırım forum dunyasında ılk engelleyen olarak tarıhtekı yerını aldın dıyelım.
Dediğim gibi hayırlı olsun güzelim.
ya beni deme deme beni lari engelledi ya ben o tarihe çoktan geçtim skjdfkjfg

Eskıden Huysuz lanet kadındın Aze bunu sende kabul edıyorsun.
Şimdı ise eskı halınden eser kalmadı. Ona baksan bana bile laf sokardın.
Gecenlerde bi postuna denk geldım.

Aynen sole
Aze : Tutmayın kucuk enişteyi
BuYuCu : Tamamdır baldız
Aze : Kafan ancak o işlere çalişir

ya beni deme deme beni lari engelledi ya ben o tarihe çoktan geçtim skjdfkjfg

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Kaç ban çıkar acaba sjsjs

Geri