Sözlük Acaba kimler forumda beni engelledi sorunsalı

Sözlük
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Henüz kimse yok engelli listemde ama açıkçası beni kimler engelledi merak ediyorum. Var mıdır acaba :)
- aman umurumda değil diyenler konuya henüz gelmedi mi?
- engelli listesini paylaşmak isteyenleri görelim.
Konu kaos içermemektedir..

• Beğen
Tepkiler: Han
Hiç huyum değildi ama şimdi rahat 10 kişi vardır en az. Ve şunu fark ettim kafa rahat oluyormuş. Leş yorumları görmeyince sinirler de ziplamiyor mis gibi.

En zıt fikirde olduğum, hatta küfürleştiğim adamı bile engellemeyi tercih etmiyorum.
Pek fazla engellendiğimide düşünmüyorum, aklımda ikimizinde bildiği kişi var, ondanda emin değilim zati.

Evet konu tamamen bilgi edinme amaçlıdır.
Seni engelleyen kişinin bu konuyu görmemesi lazım diye düşünüyorum.

Sinir ve gicik olduklarim.
Fikrini begenmediklerim.
Gereksiz gorduklerim.
Baskasiyla muhattapken ortaya atlayip muhabbetime karisan kisiler(ayni muhabbetleri yapip oyunlari katledip, baskalarini uyarmaya calisan tipler)

Bu maddeler uzar gider. Kisaca yorumlarina, fikirlerine, dusuncelerine, onem vermeyip gereksiz gordugum kisiler. Listeyi henuz tamamlamadim. Fark ettikce ekliyorum. Kendi acimdan tamamen listeyi bitirince ekran goruntusu paylasacagim.

NOT: Beni birinin engelleyip engellememesi zerre umrumda degil. Ha tek sorun forum oyunlarinda yanlislikla birine yorum yapmak. Disinda sorun yok.

Hiççç uğraşamam engellemeyle filan.
Kasmaya gerek yok xd

ben yakında f5, heisenberg ve la'edri'yi engellemeyi düşünüyorum, onlar kapatılsın yerine kırmızı mercimek açılsın...
beni engelleyeni ben ben engellemem benim engellediğimse beni engellemez yoksa ben tipsiz miyim ha?

• Beğen
Tepkiler: f5
Evet konu tamamen bilgi edinme amaçlıdır.
Seni engelleyen kişinin bu konuyu görmemesi lazım diye düşünüyorum.
Engel konusu hakkında hiç bilgim yok gerçekten, hem yazdıklarını hem de açtığı konuları görmüyor musun? Yazdığını görüp, içeriği mi görmüyorsun. Bilgin varsa aydınlat lütfen.

Prensip olarak kimseyi engellemem, belki bir gün güzel bir şey paylaşır. Sevmediğim görüşler, düşünceleri de bilmek iyi olur bazen. Ama beni engelleyen iki kişi biliyorum, kesinlikle engellemişler.
Yalnız bu bir sorunsal değil.

Engelleme olduğunu yeni öğrenmiş olmam..

Engel konusu hakkında hiç bilgim yok gerçekten, hem yazdıklarını hem de açtığı konuları görmüyor musun? Yazdığını görüp, içeriği mi görmüyorsun. Bilgin varsa aydınlat lütfen.
Ayrıntıları ben de bilmiyorum, yöneticiler aydınlatsa güzel olur.

Yazdiklarini da actigi konulari da gormuyorsun Run
Nickin bile cikmiyor orada, onceden nick gozukup icerigi gozukmuyordu forumsalda. Gayet guzel yapmislar bunu

Yazdiklarini da actigi konulari da gormuyorsun Run
Nickin bile cikmiyor orada, onceden nick gozukup icerigi gozukmuyordu forumsalda. Gayet guzel yapmislar bunu
Güzel sistem o zaman, ilginç olan bu alttaki üye, üstteki üye konusunda bazen karışıklık olma sebebi bundan demek.
Bilgilendirme için teşekkürler, neyse konuya yazanlar var bir anda mutlu oldum :) görüntüleyen kişilere artık daha dikkatli bakarım.

Belkide jxjxjx @Run ne yapacaksın yahu merak etme bile ne gerek vaaar
Bulunduğum ortamda bıraktığım intiba önemli, arada kudurtucu modu açsam da genel anlamda uyumlu biriyim. Ortak noktada buluşmayı severim aslında, ama tedavi edilemez kişilerden uzak duruyorum.

Geri