"Acaba bir bana mı oluyor" dediğiniz neler var?

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
önümde biri yürüyünce sollayasım geliyor ve adımlarımı hızlandırıyorum
arkamda biri yürüyorsa yakın mesafeyse uyuz olurum ani fren yapıp dururum yolun ortasında

size de oluyo mu?

Mesela forumda bazı üyelikler 2 farklı üye değil de birbirinin aynısı gibi geliyor. Yazım tarzı, tavır vs…

önümde biri yürüyünce ayagimla totosuna pattttt diye bi tekme atasim geliyo yuvarlansin istiyom
size de oluyo mu
Ya yavaş yavaş yürüyüp kenara falan çekilmediklerinde kafalarına tepük atasım geliyor benim de. ÇILDIVIYOĞM.

• Kahkaha
Tepkiler: Sim
tesadüf dediğimiz şeyler uç noktalarda ve aşırı olunca truman show'da gibi hissediyorum kendimi. zaman zaman oluyor bu. bir bana olamaz.

daha önce şunu yazmıştım.
popüler olsun olmasın bir film/dizi izlediğimde o film/dizi ile ilgili sosyal medyaya girdiğimde anında bir haberle karşılaşıyorum, oyuncuları karşıma çıkıyor. arkadaşlarla eskiye dair bir şeyler konuştuğumda sosyal medyada hemen bahsedilen konuyla ilgili bir şeye denk geliyorum. okuduğum kitaplarda beğendiğim bölümleri tekrar gözden geçirdikten sonra o bölümle ilgili sözlerle karşılaşıyorum. aklıma gündemde olmayan bir olay gelse sosyal medyada anında buna denk geliyorum. uzun bir süredir böyle. tesadüfün bu kadarı fazla gibi. bazen truman show gibi bir şeyde miyim diyorum. korkmaya başladım.

bir saat önce anadolu parsının fotokapana yakalanmış videosuna denk gelmiştim. takip edenler için heyecan verici mutlu eden bir olay bu. neyse.. birkaç işimden sonra yarım kalan kitabıma devam edeyim dedim. üç, beş sayfa sonra anadolu parsının neolitik çağ anadolusunda yaşayan insanlar için ne ifade ettiği ile ilgili bölüm karşıladı beni. tarihsel süreçte bu topraklarda bu hayvana verilen önemden tut, neslinin tükenmesine, kitabın yazıldığı tarih itibariyle son çalışmalar kapsamında kayıtlara geçen sayıya kadar.

dün değil, ondan önce değil de neden bugün. denk gelmesi aşırı tesadüf oluyor. kaldı ki kaç kitapta anadolu parsına ilişkin bilgi çıkar karşına. ilginç.

Sinir olduğun kızın kafasını ısırma hissi ….! Bir bende mi oluyor acaba ? Kjkhkhkh

"Dünya boştur lo"düşüncesi tek bana uğramıyordur umarım..

daha önce şunu yazmıştım.

bir saat önce anadolu parsının fotokapana yakalanmış videosuna denk gelmiştim. takip edenler için heyecan verici mutlu eden bir olay bu. neyse.. birkaç işimden sonra yarım kalan kitabıma devam edeyim dedim. üç, beş sayfa sonra anadolu parsının neolitik çağ anadolusunda yaşayan insanlar için ne ifade ettiği ile ilgili bölüm karşıladı beni. tarihsel süreçte bu topraklarda bu hayvana verilen önemden tut, neslinin tükenmesine, kitabın yazıldığı tarih itibariyle son çalışmalar kapsamında kayıtlara geçen sayıya kadar.

dün değil, ondan önce değil de neden bugün. denk gelmesi aşırı tesadüf oluyor. kaldı ki kaç kitapta anadolu parsına ilişkin bilgi çıkar karşına. ilginç.
bu olaydan sonra da defalarca bunu yaşadım. bugün buna iki kez maruz kalarak kendi rekorumu kırdım. gün içerisinde okuduğum tarih kitabında haçlıların konstantinopolis'i yağmalaması kısmı vardı. ara verdikten sonra sosyal medyaya baktığımda bir iki kaydırmada bununla ilgili paylaşıma denk geldim. üzerinde hiç durmamıştım, bu olayla da hiç ilişki kurmamıştım. neyse.. daha sonrasında aradan saatler geçtikten sonra yeni aldığım kitaplardan her şeyin kökeni kitabına göz atmıştım, 15-20 sayfa okuduktan sonra karanlık madde ile ilgili bir kısım vardı ilgimi de çekti, merak da uyandırdı. kitabı kapattıktan sonra bir iki işimi halledip bir beş dakika sürmeden telefonu alıp sosyal medyaya girdim anında şu paylaşım çıktı karşıma.

birincisi takip etmiyorum, ikincisi ilgi alanlarım belli, üstelik bugün derbi günü, gün boyu derbi paylaşımları.. onların arasından bunun karşıma çıkması. algıda seçicilik diyeceğim ama tuhaf olacak. bilmiyorum değişik bir durum.

ekşi'de bununla ilgili tartışmalar da var. düşünülen şeylerin karşına çıkması.. bilimsel olatak baader meinhof femomeni, frekans yanılgısı deniliyormuş.

neler neler varsa, yazamadim. bı ara seaparim.

Geri