Aç kalarak zayıflamak mümkün mü?

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Konu sahibi son olarak 1197 gün önce görüldü
Mümkün değil arkadaşlar biz bunları zamanında denedik, lise çağlarında bir hafta boyunca sıvı beslenip banyo kapısında bayıldığımi bilirim... Çok aç kalındığında giden kilo su ve kaslardan oluşur. Sonrasında o açlık gudusuyle her haltı yersiniz. Aslında çok zor değil kilo vermek sadece istikrar önemli. Lise bittikten sonra denendi ve onaylandı...

yapman guzum, etmen guzum.
hiçbir besin değeri olmayan (kısmen) bir şey ile bir hafta aç kalip kilo verseniz bile ileri ki dönemlerde sağlık sorunları yasarsiniz.
onun yerine midenizi terbiye etmenizi öneririm.
az az yiyerek de kilo verebilirsiniz ayrıca

• Beğen
Tepkiler: Aze
Mümkün değil arkadaşlar biz bunları zamanında denedik, lise çağlarında bir hafta boyunca sıvı beslenip banyo kapısında bayıldığımi bilirim... Çok aç kalındığında giden kilo su ve kaslardan oluşur. Sonrasında o açlık gudusuyle her haltı yersiniz. Aslında çok zor değil kilo vermek sadece istikrar önemli. Lise bittikten sonra denendi ve onaylandı...
Vucut önce yağ depolarını boşaltır sonra kas kaybı yaşarsınız ama ne yaşamak , ektede belirtildiği gibi kulaktan kusarsınız.
Mantıklı hiçbir tarafı yoktur aç kalarak zayıflamanın.

Gerekli gıda ve vitamin takviyelerini alıp belli bir program dahilinde daha sağlıklı ve keyif alarak zayıflamak münkündür.

Evvele bir spor salonuna yazılıp günlük alınan/verilen kalori hesabını yapın sonrasında yemek programı hazırlayıp işe koyulabilirsiniz.

İlla spor salonuna gitmenize gerek yok aslında yukarıda yazdığım işin biraz daha kolay kısmı.

Daha önce spor yapmış birilerinden yardımda alabilirsiniz ama gerekli takviyeler için diyetisyene uğramanızda yarar var.

Ben vaktiyle 22 kilo vermiş biriyim , arkadaşım 6 ay gibi kısa bir sürede 44 kilo verdi ve bunu hiçbir deri amelyatı görmeden sağlık problemi yaşamadan sadece spor yapıp sağlıklı beslenerek halleti.

Üstte yazdığım paragraf emsal niteliğinde olsun istiyorum 5 kilo vermek için burundan fitil alan kinoa tohumundan pilav yapanlar için.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Açlıkla çok iyi zayıfladım ancak vitaminsiz kalmışım, eski kiloma döndüm mecburen
Ha, kendi halimde yapmadım
Devlet hastanesindeki başörtülü diyetisyenin listesine uydum
Sonuç hüsran
Dahada başörtülülerle işim olmaz
Gitsinler kuran kursunda ders versinler
kafayı yemişsin sen başörtü ile ne alakasi var yazik ya valla normal dusunemiyorsun

Geri