Absent

Konu sahibi son olarak 3347 gün önce görüldü
Sakin ola ki denemeyin.
Sahsen benim acmaya bile korktugum bi' icki turudur.

Carparsa oyle bi' carpar ki bknz:

[YOUTUBE]LOSOG7JArPQ[/YOUTUBE]

İyi bari tam yerinde bitti:D Kendine güvenmeyen içmesin Adamı mıhh gibi yere yapıştırır:d İçki zaten her yiğidin harcı değil hele ki bu türden:cool:

Çok ağırdır herkes kaldıramaz bunu.Sabit yerde içmek lazım , ayağa kalkılmamalı içtikden sonra

Denemeden ölmemek lazım. Şiddet ile tavsiye ederim.

tamamen abartılan içki. defalarca içtim hiç o tür durumlara girmedim. boş yere korkmayın. içtiğin anda boğazı yakıyo, 3-4 saniye konuşamıyosun. o kadar.

Çok ovduler çok abarttılar deneyelim dedik denedik %80 küsür alkollu bi ickiydi 2 kisi bi sise ictik

sonra eve geldik yattik uyuduk fazla abartilcak birsey degil tadı cok kotu ama..

yemin ederim kolonya daha iyi bundan yada ispirto onların tadı daha güzel ama denemeyin :D:D:D

bu arada soylemeden gecemiycem bu videoda ki kafayi yasamam icin 5 li 6li kombo yapmam lazım baya karıstırmam lazım :D:D:D:D

Yeşil Peri...
Zamanın yaygın içkisi, içemedik bir türlü...​

İçkinin sağlam olduğunu bildiğimden evde arkadaş ortamında içmiştik bayağı sağlamdı öyle dağıldığımı hatırlamam hiç.

İçtiğim en sert türdür.
Fazlası halüsilasyon sebebidir. Ev dışında denemeyin derim :p

Hiçte görüldüğü anlatıldığı gibi olmayan içkidir, halüsinasyon görmezsiniz, ejderyalar aslında yoktur, kendinizi camdan atmaya kalkmazsınız. Tecrübeyle sabit olup gram kafa yapmamıştır.

Türkiye'de olanlar ne yazık ki alkol oranları düşüktür ve gerçeğinin yakınından geçemiyor. Bir kaç çeşidi mevcuttur.

Distillerie Yves Kübler : İsviçre yapımıdır. Anasonlu ve çeşit çeşit bitkiler içerir.

Petr Tills Absinthe: Logan Fils
Cami: Toulouse Lautrec

Bu ikisi çek yapımıdır ve Bohemya tarzı absent çeşidine girer. Çek yapımının içinde anason yoktur ve nispeten biraz daha içimi kolay olsa da serttir.
Yerinde içilmesi makbuldür.

Bir ara bunun yapım videosuna denk gelip araştırmalar falanlar yapmıştım. Napçaksam?
Ne araştırıyorsun yani, al iç, gör ne oluyormuş.
Neyse işte %70-80 alkol oranı olayını hatırlıyorum. Böyle bir şeyler yakılıyordu, delikli bir kaşık vardı, şeker vardı.
Silik şu an her şey. Teşekkürler yakşamlar.

Kime sorsam şişenin dibini gördüğünü söyler. İçimden güzel birşey söylemek geçiyor ama neyse

Geri