Ablasının kıyafetlerini giyen ergen sorunu..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Genellikle hep kavgayla bitiyor..
Bende kardeşimle çok kavga ederdik.o benim giysileri giyerdi ses etmezdim..ama ondan aldım mı kıyamet kopardı.

o sırada abla:

Bununla ilgili bir anım geldi aklıma

kardeşim benim kadar kıyafet almazdı ee tabi otlakçı neyim var neyim yok giyiyor anneme de güveniyor ya giyme dediğimde anneme ağlayarak gider beni şikayet ederdi
Bi gün gerçekten bu işten sıkıldıpımı asla kıyafetlerimi giymemesini söyleyip tehtit ettim bi kaç gün hiç dokunmadı dolabına yine günlerden bi gün ondan küçük kardeşimle okula gidecekler bende hazırlanıyorum işte çıkmak üzereyim kapı aralığında kot çeketimi kardeşimin üzerinde gördüm neyse dedim içimden heves etmiş giymiş kaldın görmemezlikten geldim onlar çıkana kadar bekledim
Çıkar çıkmaz diğer kardeşime “çakmadı salak “ demez mi ahahaha bende film koptu laan dedim çakarım ağzının orta yerine görürsün görmezlikten geldik salak olduk işte ahshdgdfa çıkardım üzerinden dadi yallah dedim arkasına bakmadan çekti gitti kjkjkh

Kıyafetlerim ayakkabılarim yada özel şeylerimi paylaşmayı sevmiyorum mecburen verdiklerimden de vazgeçtim herşeyle duygusal bağ kurarim kıyafet de dahil buna

Özeniyor olabilir ve ablalar, abiler genelde kardeşler için rol modeldir.

Benim eskilerim kardeşime kalırdı.

Geri