Abilerim ablalarım bişey danışcam

Konu sahibi son olarak 4116 gün önce görüldü
Benim bi sevdiğim kız vardı oda beni seviyodu yani çok iyi anlaşıyoduk herşeyimiz aynıydı ama sonra ben nedense biraz soğudum ve seni sevmiyorum dedim oda şok oldu sonra hiç konusmadık işte bi gün ben ona wp 'den mesaj attım yaptığım herşey için özür dilerim diye biliyorum yararı olmıcak ama yaptığım şerefsizliğin farkındayım falan yazdım böyle şeyler oda peki yazdı sadece :s: şimdi emre diye bi çocukla çıkıyo konusmayalı yaklaşık 2 ay oldu. Ve ben onun üzülmesini istemiyorum o yüzden mesaj da atmıyorum sevdiği çocukla arasınıda bozmak istemiyorum okulda falan ara sıra göz göze geliyoruz hemen geri çeviriyorum ben utanıyorum ondan özür dileyip bir şansmı isteyim ? yoksa karısmayımmı ? ben karısmama taraftarıyım soruyum dedim sadece ? :s::s::s::s::s::s:

bu kız o kuzenin mi yoksa??

İlişkilerde kafa karıştırmak en bağlayıcı yöntemlerden biridir. Emre'ye çıkma teklifi et. Herkes dumur olsun.

Sen bu bozuk agizla hic bir kızla olamazsin neden bize iletişim de ne önemlidir diye sormuyorsun ?
Yaşın Saygiya gayet müsait .
Konu açman sana bisey öğretmez biraz hareketlerini konuşma tarzını düzeltmeye bak.
Küçük falansin ama küfür ana dilin olmuş.
Neyse kime ne anlatıyorum ki.

Da'ları ayrı yazsaydın eğer her şey çok iyi olabilirdi..

bi bitmediniz oxlim heryerdeler ya

Bırak karışma artık o seçimini yapmış araya girmek olmaz..Zaten istese o sana yazardı dimi ama..

Öyle kıza sevmiyorum dersen Emre gelir alır bolm Emre bu boru mu !
O değil de kuzen işi ne oldu ? Kuzeni hangi ara unuttun ?

Daha yaşınız kaç ya ne sevgisi bu?
ergenken hayller vardır bunu bi karıştırmasan iyi olacak kimi sevdigine karar ver sen bi?
bide kızı sevmiyorum de başkasıyla oluncamı degerlendi kız ?
bu konu uzar arkadaş

Olay böyleyse sen şerefsizlik falan yapmamışsın böyle düşünme. Kuzenden uzaklaşman da takdire şayan.
Yaşın küçük olduğu için kafanda gel gitler olması normal, insanlar 25 yaşına kadar böyleymiş merak etme. Yerinde olsam başka bir sevgili bulmaya çalışırdım. Tekrar bir araya gelseniz bile o ilişki iflah olmaz bence. Arkana bakma..

Dostum üzgünüm ama siz yeni nesil gittikçe salaklaşıyorsunuz.hem medeniyetten uzak hem de sosyal olmaktan uzak. Bu böyle nereye kadar gidecek? Tanrım kıyamet istiyorum bitsin artık bu acı.Ülke dahada kötüleşmeden yok olsun istiyorum...

Dostum üzgünüm ama siz yeni nesil gittikçe salaklaşıyorsunuz.hem medeniyetten uzak hem de sosyal olmaktan uzak. Bu böyle nereye kadar gidecek? Tanrım kıyamet istiyorum bitsin artık bu acı.Ülke dahada kötüleşmeden yok olsun istiyorum...

Bi kaç kez like etmek istiyorum :(

Hayırlısını İsteyip 1 Kenara Çekilmek Mantıklı Olan Değil mi?;

Doğu Anadolu Şivesi İle Konusmak İsterdim Şimdide Olmaz (:

Geri