Abilere ne hediye edilir ?

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gecen sene para verdim:dyg:
Hediye alsaydin daha cok sevinirdim diyen bir uyuz abim var :dyg:
Hic bir fikrim yok ne alabilirim bilmiyorum cok ta zor begenir..ki kiyafet alamam denemeden almaz..yardim edebilecek olan varsa buyursun :asd:

Ne tarz bir insan onu söylermisin ?

Kol saati en klişe ama olsun..

jean kemeri eskimiştir. yenisine hayır demez.

Hediye almak neden istiyorsun ki?
Maksat ne? Bunu yargila önce abimi mutlu etmek istiyorum diyeceksin birini mutlu etmek için hediye alarak özel hissetirmene gerek yok.
Ona farklı yollarla kendisini özel hissetmesini sağla bence.
Bir çok fikir aklina gelecektir onu mutlu eder dediğin.

Cuzdan parfüm saat kemer ayakkabi tasli yuzuk im kol dugmesi gomlek al bedenini ogrenip denemesede olur zevkini biliosan şayet :) klişe olmasin istiyosanda Tırnak makası al değişiklik olur:p

canım benim bence ihtiyaca göre yönel öğren neye ihtiyaç olduğunu farklı olsun diyorsan kişisel bir şey yap bazen sözlerde değerli olur yada akşam gösterdiğin pastaya annenin bayılması gibi hehe illa maddi şeylerde gerekmez onlar hep olur yada ufak klişe bir şey al bunun yanında kendini güzel hissedeceği kendinden bir şeyler de yap konuşuruz yine canım :)

Konsol veya Pc oyunlarına ilgisi varsa güzel bir oyun hediye edilebilir. Kendi açımdan düşündüm sanırım :D

Tarzına göre bir ceket ya da çocukluğunuzu hatırlatan bir müzik kutusu olabilir.

çocukluğumuzun oyuncaklarından alabilirsin, bence çoğu hediyeden daha çok mutlu eder :bıyık:

535133aed681c010f814798c.jpg

0017403_stres-yayi.jpeg

imagessi3.php

Kitap okumayı seviyor ise kitap olabilir,
Karikatür seviyor ve takip ettiği çizerler var ise onların serisinden seçim olabilir,
Arabası var ise sevdiği bir sanatçının veya tarzın cdsi olabilir,
Sevdiceği var ise ikisinin fotografını büyütüp çerçeveletebilirsin ya da aile fotogtafınızı : )

Kitap okumayı seviyor ise kitap olabilir,
Karikatür seviyor ve takip ettiği çizerler var ise onların serisinden seçim olabilir,
Arabası var ise sevdiği bir sanatçının veya tarzın cdsi olabilir,
Sevdiceği var ise ikisinin fotografını büyütüp çerçeveletebilirsin ya da aile fotogtafınızı : )

Iki sene önce sevdicegi ile kendisine Anahtar yaptirmistim
Bayilmisti :D
Aklima geldi Simdi bak:s: :p

Geri