ABD’de karar günü: Trump mı Harris mi?

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Donald Trump, Amerikan tarihinin en çok konuşulan başkanlarından biri...

Sadece başkanken değil, Beyaz Saray'ın dışında geçirdiği yıllarda da attığı her adım, söylediği her söz çok tartışıldı, çok konuşuldu.

"Amerika'yı yeniden büyük yapalım" sloganıyla hareket edip iç siyasette azledilme noktasına kadar gelen, suikast girişiminden kurtulan, medyaya savaş açıp uluslararası anlaşmalardan çekilen Donald Trump'ın portresi...

ABD BAŞKANINI SEÇİYOR

"Bizi birleştiren, liderlik eden ve dinleyen; gerçekçi, pratik, sağduyulu ve her zaman Amerikan halkı için savaşan bir başkan olacağım."

Başkanlık yarışına bu sözlerle başlamıştı.

Kamala Harris, siyasi kariyerinde pek çok ilke imza attı.

ABD tarihindeki ilk siyahi kadın bölge savcısı, ikinci siyahi kadın senatör oldu. İlk kadın, siyahi ve Asya kökenli başkan yardımcısı olarak ise Beyaz Saray'ın iki numarası oldu.

O her yarışta ilklerin kazananıydı.

İşte demokrat adayın hayatındaki dönüm noktaları...

Umarım trup seçilir de sıkarız….

sanırım kötü espiri hatta o kadar kötü ki soğuk espiriler başlığı altında da yazılabilir di yapacak bişey yok climax hocamdan ilham aldım ancak bu kadar oldu :qxxx

Ne olursa olsun sonuc bir ay belli olmayacak. Sokak olayları bekliyorum. Asker sokağa inecek. Trump çomarları baskı ile seçimi kazanmaya çalışacak. Trump mazbatayı alacak ama kırkı çıkmadan suikaste kurban gidecek.

Gazze’deki savas, Kamala Harris’in secimi kaybetmesine yol acacak. Hos, Trump da ondan beter ama en azindan, hem Biden’in geri cekilmesine hem de Kamala’nin yaptiklarinin yanina kalmayacak olmasina sevindim. Umarim Trump, daha da beter hale getirmez bu durumu.

Gazze’deki savas, Kamala Harris’in secimi kaybetmesine yol acacak. Hos, Trump da ondan beter ama en azindan, hem Biden’in geri cekilmesine hem de Kamala’nin yaptiklarinin yanina kalmayacak olmasina sevindim. Umarim Trump, daha da beter hale getirmez bu durumu.
Senle onceki secimleri konustugumuzu hatirliyorum shini gunahin kadar sevmezdin Trumpu. Denize dusen yilana sariliyor misali degil mi. Savasa destek vermeme sozu biraz umutlandirdi beni ins dedigi gibi olur.

Senle onceki secimleri konustugumuzu hatirliyorum shini gunahin kadar sevmezdin Trumpu. Denize dusen yilana sariliyor misali degil mi. Savasa destek vermeme sozu biraz umutlandirdi beni ins dedigi gibi olur.
Ben Trump’a vermedim oyumu Nilu. Gunahim kadar da sevmem, orasi ayri mesele. Ama bu demokratlarin, iki yuzlulugunun de bir cezasi olmasi gerekiyordu. Malesef o kadar beter bir sistem ki, bagimsiz adaylari sectiginde bile yonu degistiremiyorsun. Yon degistirebilecek duzgun aday da yok.

Bir de ben Gazze’deki olaylar yuzunden diyorum da asil neden o bile degil bence. Sadece insan icini sogutuyor, oyle olduguna kendini ikna edip : ))

dostum trump kazanmış
şimdi onlar düşünsün

İkisi de birbirinin laciverti. Değişen bir şey olmaz. Ne Amerika için, ne de bizim için.

Dertli gönüllere kramp
İşte beniiim Donald Trump

Biz sana sadece oy değil gönül verdik sarı pipiiii hahhha

"Dostum" Trump'u tebrik ediyorum demiş gene @ismail89'un biat ettiği lider.
Yağcılarda inecek var
Bekleyip görelim bu yağcılığın bir faydasını görecek mi ülke.

Geri