ABD Venezuela’yı kuşatma altına aldı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kardeşim Maduro dik dur yanındayız diyormuş içinden demi. Efendisi oyar vallahi sesini bir yükseltsin hele.
O dediğin Efendilere gidip bize yardım edin demokrasi getirin yalvarıyorum diyenler kim merak ediyorum çok gülücük kahkaha. Ayrıca o efendilerinizi o kadar büyütmeyin bence :)

O dediğin Efendilere gidip bize yardım edin demokrasi getirin yalvarıyorum diyenler kim merak ediyorum çok gülücük kahkaha. Ayrıca o efendilerinizi o kadar büyütmeyin bence :)
Ben Tayyibin efendisinden bahsediyorum, hani en iyi çalan Erdoğan diyen, Erdoğan'a bak sana meşruiyet veriyorum diyen efendisinden bahsediyorum, Erdoğan için her dediğimi anında yapıyor diyenden bahdediyorum.
Neyse olan Maduro'ya oldu bu ara, kardeşi Erdoğan'ında gerçek yüzünü görmüştür şimdi

Ben Tayyibin efendisinden bahsediyorum, hani en iyi çalan Erdoğan diyen, Erdoğan'a bak sana meşruiyet veriyorum diyen efendisinden bahsediyorum, Erdoğan için her dediğimi anında yapıyor diyenden bahdediyorum.
Neyse olan Maduro'ya oldu bu ara, kardeşi Erdoğan'ında gerçek yüzünü görmüştür şimdi
Maduro için yapılan yürüyüşlere katılacak mısın?

Maduro için yapılan yürüyüşlere katılacak mısın?
Kim, nerede yürüyüş yapıyor? Erdoğan'mı yoksa Bilal'mı veye Cin Ali'nin oğlu tosuncuk mu? Şimdi tosuncuğun işide zorlaştı.
Sen katılıyormusun yoksa bana ne mi diyorsun?

Sarı reyiz hiçbir geleneğe sahip değil. Ortaçağ’da kalmıştı böylesi;

bi de savaş çıkıyor venezuallalılar da geliyormuş Türkiyeye
suriyeliler ayaklanır ülkemizde venezullalı istemiyoruz diye

Geri