abartılmış kişisel sayfa/günlük adları

Konu sahibi son olarak 2513 gün önce görüldü
isim verip kimseyi rencide etmek istemiyorum;
lakin siz de şu sayfalara isim koyarken azıcık usturublu olun, lütfen.

konu: kısa pantolon, paslı çakı, dizde kabuk bağlamış yara... kısa çakı, paslı pantolon, gözde yarası kalmış kabu

başlığa karakter yetmedi yaaa K harfini yazamadımm:'( başlık karakter sınırı artırılsın ayrıca nick değişim süresini 6 saate indirebilir miyizzzz bu nickimden çok sıkıldım :tatlı:

Icerikte başlık sahibine ait tek bir cümle yokken başlıkta bileşik cümle barındıran konulardir.

Imkan olsa paragraf yazacaklar

iste beklenen konu. nedir abicim o sayfa basliklari ya. sacma sapan seyler.

kanatsiz melegin can sızıntıları
yuregimden gelen ask fiskirtilari

lan bi defolun gidin be.

Beni sayfa isimleri degil de kopyala yapistir asiri duygusalli, laf sokmali, kalp agrisi ceken ergen paylasimlari rahatsiz ediyor. Goren de dunyanin tum derdini bunlar cekmis sanir :D

• Beğen
Tepkiler: W
ilgi çekmek adına yapılan msn iletisi temalı yazıların modası geçmedi mi yahu?

İster iki harf olur, ister on iki.
İnsanın şevkini niye kırıyorsunuz ki, belki de o kişi kendi sayfasında saçmalamak istiyor.
Orada kendi kendine konuşuyor, kime ne.
Ortada millete küfür ya da hakaret edeceğine ister ergen takılır ister her ne ise kendi sayfasında.

ulan bi kere gülersin iki kere gülersin, crop'un bu konudaki yorumunu elli kere okudum her seferinde de sesli gülüyorum. :D

Insanlar buraya eğlenmek zaman geçirmek için geliyor kısıtlamaya ne gerek var. Saygı çerçevesinde olduğu sürece istediği kadar karakter kullanarak başlık açabilir.
Hem insan önce kendine sonra başkasına baksa daha iyi olur.

kanatsız meleğin can sızıntıları... erzurum'daki ruh halim. :malumat:

Adı üzerinde kişisel.İsteyen istediği gibi saçmalayabilir. Şahsen ben, çok fazla alıntı kullanmam içerikte. Başlıkta bazen alıntı olabilir. Kime ne, size ne yani. Sadece bu konuda değil, insanların her yaptığına laf edilmesine kılım. Sen beğenmiyorsan, okuma ya da ilgilenme olur biter. :cici:

"Ayın şavkı vururken geceye kmsesiz bir yarasadır benlliğim, sevme beni küçük hanım top oynadım terliyim."

bence güzel başlık

Bi sayfa var isim vermek istemiyorum ama çok tuhaf muhabbetler dönmüyor mu sizce de ajzbxjshsh

iste beklenen konu. nedir abicim o sayfa basliklari ya. sacma sapan seyler.

kanatsiz melegin can sızıntıları
yuregimden gelen ask fiskirtilari

lan bi defolun gidin be.

Mükemmel yorum.
Tam Sade'yi örnek verecektim. Konuda yorumunu gördüm. Vazcaydım. :dancing:

Geri