Abaris'le fal terapi merkezi.

Konu sahibi son olarak 1736 gün önce görüldü
vJ63vz.jpg

o6XJJ9.jpg

Bir kere baktın mı artık arkadaşlarından kurtulamıyorsun,hemen kahveler içilir fincanlar ters çevrilir,
Abaris bakar :parti:

Güzel bakıyorsan ben de atarım ben bakıyorum normalde ama işte insan kendi falına bakmaz baksa da objektif olamıyo.d

Şuraya bir rez alayım, eğer bakarsan (inşallah olur, inşallah) akşam kahvemi içip fotoğraflarını atarım bu posta inşallah.. :dyg:

önce fakıma bakar mısın, kahveyi içince atıcam (lütfen)

Tek tek alıntı yapmadım, tabiki bakarım,atın resimleri
ama fincanın içi gzl görünsün lütfen :hppy:

Merlin Akşam bakacam canım şuan çıkıyorum biraz işim var :hppy:

Merlin :k1:
Aile içinde yaşanacak küçük problemler görünüyor, 20 gün içerisinde bir telefon görüşmesi seni sevince boğacak,fıncanda görülen beyaz alan hayatında biri yoksa temiz bir şekilde hayatına girecek, hayatında biri varsa geleceğe yönelik ciddi konuşmalar yapacaksınız. iki sekilde'de bu ilişki evlilikle bitecek.
İçin bu aralar sıkılmış gibi fincanda ıki kişi var onlarla zaman geçirerek sıkıntılarından kurtulacaksın.Bayağı sevenin var etrafında.
Önümüzdeki birkaç ay evinize ardarda gelecek olan üç güzel kısmet görünüyor,maddi olarakta rahatlıyacaksın,tabağında telvenin toplanan alan sırlarını insanlarla paylaşırken çok dikkatli olman gerektiğini vurguluyor.

Çok gzl şekiller cıkmış falında canım,Ancak bu kadar yorumluyabildim.
Gönlündeki dileğin en kısa sürede gerçekleşeceğine inanıyorum. balım :hppy:

Abaris teşekkür ederim zaman ayırdığın için, çok güzel şeyler söylemişsin.. :dyg:

Açıkçası fallarda sevince boğacak iyi haber dediklerinde genelde kötü haberle karşılaşıyorum.. En son Maya'yı biraz ani kaybettim ve yeni bir kayba daha hazır değilim.. Ama yine de güzel düşünmek istiyorum, belki gerçekten güzel şeyler olur ha, ne dersin.. Yine de hayatımda iniş-çıkış pek olmasa yeterli aslında..
Hayatıma birinin girmesi kısmına da hmm diyorum.. :umursama:

Tekrar teşekkür ederim, günümü güzelleştirdin.. :dyg:

Abaris teşekkür ederim zaman ayırdığın için, çok güzel şeyler söylemişsin.. :dyg:

Açıkçası fallarda sevince boğacak iyi haber dediklerinde genelde kötü haberle karşılaşıyorum.. En son Maya'yı biraz ani kaybettim ve yeni bir kayba daha hazır değilim.. Ama yine de güzel düşünmek istiyorum, belki gerçekten güzel şeyler olur ha, ne dersin.. Yine de hayatımda iniş-çıkış pek olmasa yeterli aslında..
Hayatıma birinin girmesi kısmına da hmm diyorum.. :umursama:

Tekrar teşekkür ederim, günümü güzelleştirdin.. :dyg:

İyi düşünelim,iyi olsun canım kötü enerji çekmemek lazım.
Falın yalancısıyım, evlilikle sonuçlanacak görünüyordu,benden önce evlenme sakın :p

Rica ederim cnm ne demek,benzettiğim kadarıyla yorumladım...

Geri