Abarisin Pasta Yaparsa Sonu Yanık Olur(Yanık Pasta Tarifi) :(

Konu sahibi son olarak 1734 gün önce görüldü
m37pkR.jpg

Malzemeler

2 Bardak Yoğurt
1 Bardak Sıvı Yağ
3 tane Hamur Kabartma Tozu
Yarım Çay Bardağı Galeta Unu

İçine bırakmak İçin Zeytin

Yapılışı

Hamur yoğurma kabının içine bütün malzemeleri katıp kulak memesi yumuşaklığında hamur yoğuruyoruz,Yumurta buyukluğunda elimize hamur alıyoruz,Avuçumuzun içinde açıyoruz içine zeytin bırakıp yuvarlayıp galeta ununa batırıp tepsiye diziyoruz...

170 derecelik fırında pişiriyoruz...

Dip not: Fırının yanından ayrılmayın hemen yanıyor :dyg:

Benim poğacalar çöp yoluna doğru yola çıktı...

Pastayi firina attin, pogaca olarak mi cikti ? okuyunca oyle anlasiliyor da.

Senin tariflerde hem az malzeme hem çok basit niye böyle :D benim anam ne bulsa koyuyor içine :D

Maya ekleseydin bari.))

Çöpe niye atıyorsun kız, ıslat cam önüne koy kuşlar nasiplensin. Ya da benim yaptığım gibi bir poşete koy apartman hizmetlisi onu ayrı alsın.))

Olur öyle şeyler, bize bir şey olmasın.

comic sans ms den kaynaklanıyor olabilir, ama güzel görünüyor ellerine sağlık abaris hnm

Senin tariflerde hem az malzeme hem çok basit niye böyle :D benim anam ne bulsa koyuyor içine :D

Tutumlu kızım ben :trip:malzemeden çalıyorum, tasaruf yapayım dedim ama pogacalarım yandı :asd:
(Tarif böyledi)

Maya ekleseydin bari.))

Çöpe niye atıyorsun kız, ıslat cam önüne koy kuşlar nasiplensin. Ya da benim yaptığım gibi bir poşete koy apartman hizmetlisi onu ayrı alsın.))

Canım mayasız tarif bu çok gzl bir poğaca ama ben yaktım. aptman sakinleri kızıyor cam kenarına birşey koymaya,kuşlar kirletiyorlarmiş pencere önlerini,o yüzden bırakamıyorum,öyle yapayım ayrı bir poşete bırakıp vereyim..

Olur öyle şeyler, bize bir şey olmasın.

Demi cnm çok doğru dedin :cici: olur böyle şeyler...

3 2 1 poaçası herhalde güzel kabarmış yalnız elinize sağlık : )

Hamarat insanın hali başka oluyo :)

hani pastaydı ya :gamer: tamam neyse ki ben povaça da seviyorum :p

Geri