Abaris can sıkıntısından ne yapacağını şaşırınca sirke işine girdi.

• Kullanıcı Abaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yemek Tarifleri
Konu sahibi son olarak 1740 gün önce görüldü
Sirke tutarsa bir şişe de bana yolla :p

Şayet tutarsa :u3:
Ne demek sen paramı havale çıkar yeter , iban noyumu veriyorum

0002030449733... gerisini sonra yazarım:D

Evde yapıyorum henüz piyasaya sürmedim zehirleyecek kadar kimyasalda katmadım bildiğin organik.mantara bağlamassak kesin zenginim

Parayı bulunca bizide görürsün demi Zifir,o kadar parayı tek başına bitiremezsin :u1:

Ben de nişastalı muhallebi yaptım ne olmuş?.:somurt: :sırıt:

Emeğine sağlık. ))

Teşekkürler :cici:
Afiyet olsun tatlım,bende bugün yoğurt yapacam süt geldi bakalım nsl olacak :u1:

Turşu da isteriz.d

Turşuda iyi para var mı f5,varsa neden olmasın :asd:

ZiFiR Mantarın yanında,Turşu için sebzede yetiştir bari,

Turşu siparişi var heh heh :D

Malisef ben cimriyim parayı bitirip yemesini en iyi ben bilirim yeterki olsun.turşu işinde para yok daha önceki hayelim turşucu dikkanı açıp zengin olmaktı baktım para yok vazcaydım ama mantar işinde mantara bağlamassan kilosu toptan 8 ile 15 tl arası senede 20 ton ürün alsam 8 den versem senede 160 bin yapar 10 sene sonra köşeyi döner seni ararım

Malisef ben cimriyim parayı bitirip yemesini en iyi ben bilirim yeterki olsun.turşu işinde para yok daha önceki hayelim turşucu dikkanı açıp zengin olmaktı baktım para yok vazcaydım ama mantar işinde mantara bağlamassan kilosu toptan 8 ile 15 tl arası senede 20 ton ürün alsam 8 den versem senede 160 bin yapar 10 sene sonra köşeyi döner seni ararım

Benim 10 yıl ömrüm varmı kii :trip: hadi var diyelim ama zengin olamazsın mantar işinden:u1:

sen 8 den satacağını düşünüyorsan yanılıyorsun demek, senden komisyoncu ancak 3 liraya alır o da manavlara marketlere pazarcılara satacak onlar kazanacak

Üretici hiç bir zaman kazanamaz,kazanırım diorsan bunu aklından çıkar,eğer ben ev ev dolaşıp satarım diorsan ona bir şey diyemem,20 ton ürünüde ev ev satamazsın :u3:

V06q6v.jpg

Betty blue Mayaladım cnm bakalım olacak mı yoğurt :u1:

bu hatundan cokzel ana olur beyler,kacirmayin derim.
bir de bazlama acar misiniz bize?acaba.

M0glm9.jpg

:heyoo: Yoğurdum olduu

Ben ne hünerliymişimde haberim yokmuş :dyg:,iyi ki pazartesi işe başlıyorum yoksa mutfakdan çıkamazz olacaktım :D

Yoğurt çok güzel görünüyor kaşık kaşık yemek vardı şimdi ellerine sağlık : )
Ama sirkenin ağzını o kapakla değilde hava ile temas edecek bir şekilde kapatsaydın ve de her gün oksijen alması için karıştırman gerekiyor diye biliyorum..Babannem çok yapardı elma ve üzüm sirkesini : )

Evet evet aferin bana :dyg:

Yoğurt çok güzel görünüyor kaşık kaşık yemek vardı şimdi ellerine sağlık : )
Ama sirkenin ağzını o kapakla değilde hava ile temas edecek bir şekilde kapatsaydın ve de her gün oksijen alması için karıştırman gerekiyor diye biliyorum..Babannem çok yapardı elma ve üzüm sirkesini : )

Teşekkürler cnm benim :cici:
Yaa onu bilmiyorum ben yaa, bi araştırayım yoksa 15 gün boşuna beklemiş olacam,sağol bilgilendirdiğin için :cici:

Benim 10 yıl ömrüm varmı kii :trip: hadi var diyelim ama zengin olamazsın mantar işinden:u1:

sen 8 den satacağını düşünüyorsan yanılıyorsun demek, senden komisyoncu ancak 3 liraya alır o da manavlara marketlere pazarcılara satacak onlar kazanacak

Üretici hiç bir zaman kazanamaz,kazanırım diorsan bunu aklından çıkar,eğer ben ev ev dolaşıp satarım diorsan ona bir şey diyemem,20 ton ürünüde ev ev satamazsın :u3:

Önemli olan benim ömrümün uzunluğu..mantar işi dediysem bu marketlerde satılan saftirik kültür mantarından bahsetmiyorum ben.bunun satış piyasası pahalı pazarı henüz Türkiyede yok gibi bişi şirket kurup 2 eleman alıp pazarlaması yapmak çok zor değil bir tutam ticari zeka bir tutam sermaye on yıla köşeliğim.Ayrıca satımı pazar piyasası değil lüks restoran büyük oteller ve gıda şirketlerine pazarlaması yapılacak henüz o aşamaya geçemedim tabi ama geçicez inşAllah

Abaris sen nasil bir seysin ya :)

Sirke yapmak nerden aklina geldi :)

r31AEB.jpg

Sirkem çok gzl oldu :heyoo: aynı hazır aldığımız sirke gibi oldu yaaa harika bir olay :dyg:

Abaris sen nasil bir seysin ya :)

Sirke yapmak nerden aklina geldi :)

Noah, elma sirkesi hazır alıp buz kalıbına bırakıp donduruyordum,içinde katkı maddesi olduğu için kendim yapmak istedim, yaptığım sirkeyle maskemi yapacam,kalıpdan bir tane alıp suratımda gezdirecem yüze çok iyi geliyor yağ oranını dengeliyor işte bu yüzden yaptım :cici:

Geri