aamir

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 4518 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk başta herkesin erkek sandığı hanım hanımcık kızmış :) Şiirleri sözleri kendisi gibi güzel üyemiz arada sayfama güzel sözlerini paylaşıyr hoşuma gidiyorda artık neden paylaşmıyorsun :hih: Bir ara sohbet etmeye gelecem tam kaynaşalım seninle biz :p Aamir khan hayranı ayrıca :)

Sakin, iyi birisine benziyor ve katilimci bir uye.

aamir ilk başta erkek sandığım sonra tanışıp yakınlaştığım ve çok sevdiğim hanımefendi çizgisinden ödün vermeyen kişilikli hatun :kiss:

Çok duygusal biri olduğunu düşündüğüm, kişilikli biri...:)

aslında erkek sanmalarına inanmıyorum çünki, kenarda bayan diye not düşmüş bilgilerinde :cici: ama erkek avatarını neden kullanır onu çok merak ediyorum :p görüşlerime gelince kendi halinde gerçekten hanım hatun gördüğüm biri ve birazda duygusal sanırsam :dyg:

aamir khan hayranı bir arkadaş :) aslında kendime yakın biri aynı kişinin hayranıyız ama pek konuşmuşlugumuz yok :) umarım bir gün daha iyi tanırım (:

aamir , Forumda yansıtığı kişiliğini taktir ettiğim arkadaşlar arasında ,
Paylaştığı şiirlerin yakın takipçisiyim , şiir paylaşan bir insan duygu yüklüdür
Kendisininde çok duygusal olduğu kanısındayım , bire bir muhabbetimiz olmasada
Duruşu ile kendine uzaktan uzağa saygı duyduğum birisi..

Khan gelince Gırtlaktan Khan olarak diyelim lütfen :)
Benmde cok etkisinde kaldığım abartmıyayım 4 kere izlemiş bulunduğum bir film..
Ders cıkarılacak çok şey olduğu düşüncesindeyim , günümüz dünyasında o denli
Filmler cok azınlıkta..

Son olaraktan Allah'ım gönlüne göre versin Arkadaşım ,
Huzurun vede keyfin üzerinden eksik olmasın

Herzaman söylüyorum; dogal, duru ve oldugu gibi göründü hep gözüme. Ömrünce mutlu olmani dilerim.. (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri