Aaaa Ben La Tahzen..

Konu sahibi son olarak 1442 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer gerçekten tanıdığım kadarıyla en efendi en iyi insanlardan birisin sen. Ağzı sıkı olan çok iyi abisin sen.
Bir kere bile saygısızlık görmedim ben senden. Bazen saçma şaka bile yaptım sağolasın olgunlukla karşıladın. Kısacası seni burda görmek güzel arkadaş.!

Ömer gerçekten tanıdığım kadarıyla en efendi en iyi insanlardan birisin sen. Ağzı sıkı olan çok iyi abisin sen.
Bir kere bile saygısızlık görmedim ben senden. Bazen saçma şaka bile yaptım sağolasın olgunlukla karşıladın. Kısacası seni burda görmek güzel arkadaş.!

Eyw Abim (:

Hoş gelmişsiniz , Şiiri çok duygulu anlamlı seslendirmişsiniz emeğinize sağlık :)

Aşk Sevgi Bölümünde Var Ama Burayada Atayım Öhümm Öhü Baslıyorum:cici:

[YOUTUBE]/watch?v=mU79DMgxbPU[/YOUTUBE]

Abi ask olsun kafami karistirdin iyice :agla:
kosarak baktim acaba ben abim olan araza degil
baska araza mi yaziyorum diye :agla:

Zaten tanıdım seni de buradan tanıdığıma memnun oldum Araz (Ömer:)

Sohbetin keyifli umarım gözümüz aramaz seni buralarda olursun

Memnun olduk Ömer bey.
Neden her kelimenin ilk harfi büyük?

Bende hep buna takılıyorum Araz Bey.
Taaa ne zamandır.

Ayrıca İzmir'liyim dememişsiniz. Her Karşıyakalı-nın yaptığı gibi. Şaşırmadım.
Son olarak. Sesinizi bi kaç kez dinlemiş bulundum. Oldukça güzel. Başarılar dilerim.

Zaten tanıdım seni de buradan tanıdığıma memnun oldum Araz (Ömer:)

Sohbetin keyifli umarım gözümüz aramaz seni buralarda olursun

Nasip Diyorum Ya Hep Nasip Güzel İnsan ALLAH Senide Aratmazsın Gözlerimize Sende Hep Burada Ol =) (Not:Güsün Teelif Hakları Tarafımca Saklıdır:p)

Bende hep buna takılıyorum Araz Bey.
Taaa ne zamandır.

Ayrıca İzmir'liyim dememişsiniz. Her Karşıyakalı-nın yaptığı gibi. Şaşırmadım.
Son olarak. Sesinizi bi kaç kez dinlemiş bulundum. Oldukça güzel. Başarılar dilerim.

Alışkanlık Sanırım(: İstem Dışı Yazareken Her İlk Harf Geldiğinde Elim Direkt Olarak Shift Tusunda (:

Karşıyaka İzmir Başka Yer Sorun Olduğum Yerde Var Olmam Tabirin Ne Olduğunun Kıymeti Yok (:

Güzel Dilekleriniz İçin Teşekkür Ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri