Aaa! Lütfen Ama Lütfen Popo Diyelim

• Kullanıcı Mihri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
Bu forumdaydı, en az bir ay geçmiştir üstünden, belki iki ay kadar oldu. Başlığın birine yorum yazdım. Yazdığım yorumda nefret söylemi, hakaret, ne bileyim tahrik olacak bir ölçü ya da unsur yoktu açıkçası. Gene de çıktı bir babayiğit, beline takmış oku, eline almış kargısını, kılıcını da çıkarmış kınından, yaptı alıntısını ve hayt huyt ulenn diye daldı. Araştır öğren bla bla'sı. Şunu şunu da diyemezsin edemezsin cart curt... Ters yapıyorsun, iyi hoş da, sanalın genelinin buna vereceği tepki sana mı soracağız ne yazacağımızı, sen kim oluyorsun ki şeklinde başlar, artık nasıl devam edip sonlanır, ne sen sor ne ben söyleyeyim. Lakin, bu bana uymuyor. Beyefendi biriyim, oturaklıyım, bilmem ne hassasiyeti, ondan değil. O şekilde tepki vermeye başlarsam ona dönüşürüm çünkü. Sonucunda yaşam kalitem düşer. Efendilik, edeplilik edebiyatı değil yani, işime gelmediğinden.

Beni tanımazsın etmezsin, ataralı atarlı tersinden geldin diye de karşındaki sana hayt huyt etmemiş. Bir şeyler daha yazıp vermiş bir cevap. Bir ikna etme çabası mı? Yok. Katılırsın ya da aykırı olursun. Her neyse de, en azından bir repertuarını değiştirirsin ya da bir şey yazmadan geçiştirirsin. Ama yok, bu sefer de bak bunları bunları yazmışsın da boş sözler sarf ediyorsun diye buyuruyor hazretleri. Bir daldırıp çıkardın, o yetmedi, hadi bir daha. Boş konuşuyorsun, bunlar çöp cart curt. Punk junk & full heavy trash. Uyar, dinleriz.

Forumda bunun hoplayıp zıpladığı başlıklara git bak, nazik/nahif biri ya da sempatik/candan biri falan atıfları illâ ki vardır. Belki düzinelercesi, hangi sıklıkta post attığına göre. Özünde nahif, kibar, uyumlu biri de hobi olarak mı kolpacı takılıyor? Sanmıyorum. Bildiğim şu; Millet ya buna boş ver bir şey yazmayayım diyecek, ya da barzonun önde gideni diyerek başına bela alacağına iyidir, nazik falan yazacak. Aynı şekilde kolpa yapıyor dememeyi tercih edip sempatik, sevecen falan yalan yazacak. Hatta uzun vadeli forum işsizliği performansının bir sonucu olarak sene 2000 bilmem kaçının en nahif üyesi oskar kutup ayısı portakalını bile kazanabilir. Mantık arayacak mevzular değil bunlar.

Kısaca "ayy lütfen g*t demiyelim de popo diyelim"

Beni asıl üzen ne olur, biliyor musunuz? Bu kedi tekmeleme seansının boşa yapılmış olması. Lütfen öyle olmasın. Her ne kadar keyfi de olsa dilerim ki bir işlevi, yapana bir faydası olmuştur. Vardır şimdi onun buralarda yazıldığı biri, belki de birden fazla. Bak nasıl gösterdim gününü, canına okudum diye ballandıra ballandıra anlatmıştır. Benim üzerimden çok getirisi olmaz ama, gene de üç beş prestij puanı yazmıştır tabelasına.

Rumuz pisi ama, pisine pisine gitmiş olmayalım.

Çok üzerime vazife değil de, bence bunun yazıldığı da arıyorsa kıyıda köşede böyle manipüle edip ona buna şuna kolpa yaptıracak birini, bence kaçırmasın. Net söyleyim, halis muhlis kullan-at barzo. İpiyle yularıyla full aksesuar hem de. Tepe tepe kullan.

Çok beğendim yazım dilini.
Sormadan duramayacağım fakat; kim bu?

modernizmden post modernizme geçişteki sancılar… metaforist, oportünizm ve eti popkek diyor konudan çıkıyorum usulca… iyi forumlar.

IMG_2280.jpeg

edit: coşkuyla ölmek okudum sandım

@Aze uzun yazıları okumadığı için özet geçiyorum kendisine bir amme hizmeti

Özet ; Biri durduk yere Pisiye sataşmış, onun üzerinden kendisini var etmeye çalışmış. Bu kişi aslında pisiye göre kolpacıymış ama forumda maske takıyormuş insanlar naif diyormuş bu kişiye ya da bu kişi ile uğraşmak istemedikleri için kolpalarını görmezden geliyormuş .Pisi de bu yazı ile o kişiye çok tatlı bir hicivde bulunmuş.

Yine de yazıyı okuyun bence. Pisinin kaleminin bu kadar sağlam olduğunu bilmiyordum. Çok güzel bir hiciv yazısı olmuş.

normalde erkek dalaşının birbirini alıntılayarak sövüşmeye kadar giden bir pespayelikte olmasını beklersin ama bu arkadaş başka bir yolun da mümkün olduğunu gösterip beyefendi sıfatını hak ettiğini ispatlamış.

üşenmeden yazının hepsini okudum ve barzo, sen haksızsın ib*e. seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.

2000 bilmem kaç senesinin en nahif üyesi,
bozuktur haleti ruhiyesi
sempatik sevecen derler amma,
barzodur asliyesi

başlıklarda hoplayıp zıplar,
hobi olarak kolpalar sıkar
beyefendi adam işte böyle yapar,
barzo sen haksızsın ib*e

normalde erkek dalaşının birbirini alıntılayarak sövüşmeye kadar giden bir pespayelikte olmasını beklersin ama bu arkadaş başka bir yolun da mümkün olduğunu gösterip beyefendi sıfatını hak ettiğini ispatlamış.

üşenmeden yazının hepsini okudum ve barzo, sen haksızsın ib*e. seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.

2000 bilmem kaç senesinin en nahif üyesi,
bozuktur haleti ruhiyesi
sempatik sevecen derler amma,
barzodur asliyesi

başlıklarda hoplayıp zıplar,
hobi olarak kolpalar sıkar
beyefendi adam işte böyle yapar,
barzo sen haksızsın ib*e
Abv sbdnshhshs

nietzsche buna kölenin hıncı diyor. kölenin hıncı ya kendine yönelir (kendini aşağılar) ya da kendinden daha küçük gördüğüne pisi. mendinden daha küçük gördüğünü ezerken gösterdiği öfke, kendinden büyük olana eğdiği boynu ölçüsündedir.
doğrusu bu hiç değişmez.
her halukarda şunu diyebiliriz: kendini ezdirme.

Çok beğendim yazım dilini.
Sormadan duramayacağım fakat; kim bu?

Arparazon'u uzaklarda arıyorsun, ama uzaklarda arama ulu Eru. Arparazon bu. Çeker kafayı gelir o senin ayağına. Bak peşin şıra yazmış işte TÜİK rakamlarıyla.

Volkan Konak'a bile sövülüp saydırılırken... Neyse. Biz Osasuna olalım.

Her elf bir gün Valinor'u tadacaktır.

Ben ara ara girip bu konuyu okuyorum. Harika.

Her okuduğumda yazının sonundan rahatsız oluyorum.

Bilgisayar muhabbetleri yaparken rahmetli abim "Sen buradan çıkıp başkasının evine gidebiliyorsan başkası da senin evine girebilir. Hack tek taraflı yapılabilir bir iş değil. Ne kadar saldırabiliyorsan o kadar savunabilmen gerekir." derdi.

İlk başkasının yazması sana onun hakkında atıp tutma hakkı vermez.
Karşılıklı atıp tutuyorsanız da iki paragraf ağlamayacaksın.

Ben şahsen böyle düşünüyorum.

Her okuduğumda yazının sonundan rahatsız oluyorum.

Bilgisayar muhabbetleri yaparken rahmetli abim "Sen buradan çıkıp başkasının evine gidebiliyorsan başkası da senin evine girebilir. Hack tek taraflı yapılabilir bir iş değil. Ne kadar saldırabiliyorsan o kadar savunabilmen gerekir." derdi.

İlk başkasının yazması sana onun hakkında atıp tutma hakkı vermez.
Karşılıklı atıp tutuyorsanız da iki paragraf ağlamayacaksın.

Ben şahsen böyle düşünüyorum.

Şekerim, rahatsız oluyorsan ya da olunuyorsa gerekeni yaparsınız. Yönetici panelini kullanmaktan çekinme.

Ben ne üyelerle dalaşır, kişisel sorun yaşarım, ne de iletim silinmiş, bana şunu yazılmış ama silinmemiş gibisinden tatava yaparım.

Sevgiler.

Şekerim, rahatsız oluyorsan ya da olunuyorsa gerekeni yaparsınız. Yönetici panelini kullanmaktan çekinme.

Ben ne üyelerle dalaşır, kişisel sorun yaşarım, ne de iletim silinmiş, bana şunu yazılmış ama silinmemiş gibisinden tatava yaparım.

Sevgiler.
Kral tam senden bahsediyorduk.
Kim sana ters yapan eleman
De hele gidip alalim dalagini...

Geri