A101`in zengin tüketicileri

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Mahallemizin nerde ise dört ve bir yanına a101 açıldı en son 1 hafta önce 2 üst sokağımıza açıldı nerden duyup nerden ettinizde gittiniz o reyonlarda herşeyi tükettiniz benim 1 hafta sonra haberim oldu a101 rin önünde range roverlar Nissan x-trailler ya cidden gıda ürünlerini a101 den mi alıyorsunuz o. Zenginlikte o lükste aktüel ürünleri anlarım da tuhaf geliyor bana sebzesi sebze değil paket ürünler yan sanayi ilginç.d

Hissesi var mı a101 in. Belki bunlar hissedardır.

ifşa olduk. evin çalışanlarına motive amaçlı xroll sütlü çikolata almak istemiştim.

Onu bilmiyorum ama 3 eleman ile zincir market ilginç enteresan falan

Ben bim de geçen cuma kadınlara karsi kıran kırana mücadele verdim ayaklı kase alabilmek için.

Demek ki A101'in ürünleri daha kaliteli, olaya bu yönüyle de bakmak gerekli belki. Zengin hep kaliteli mal alır ya hani o yüzden böyle yazdım skfkgjhlll

• Beğenmedim
Tepkiler: ne
Mesleğin ilk yılları o zamanlar pek para kazanamıyoruz. Yeniyiz, henüz rüştümüzü ispat edememişiz falan.

Bir tane lpgli 2008 model focusum var güç bela aldığım, gidip geliyorum işe. Bir stajyer geldi vakıf üniversitesinden mezun, babası çekmiş altına hemen sıfır bir Opel Crossland falan.

Kahvesi cebinde geliyor büroya, 3 tane stajyer bulmuş üçünün de arabası var, her gün biri arabayı çıkarıyor, telefon son model ayfon, ama sürekli bir fakir edebiyatı falan. Mesleki bilgi desen yerlerde.

Bir gün benim üstatla laflıyoruz, “fırsat eşitliği” temalı. Dedim ki “Yav o kadar parası var hala fakir edebiyatı yapıyor, ben benim kulusture binince Range’im var gibi hissediyorum”

Çok hoş bir söz söyledi o an, “Serhat, fark etmedin mi hala zenginler fakirdir.” dedi.

Sınıf kinim yıllar sonra o an tekrar canlanmıştı. O an anladım ben hiçbir zaman ve iyi ki “o” olamayacağım/olmayacağım.

Takım elbisem özel dikim olmayıversin, yazın güzel bir tatil yapayım.

Her arabasını a101in önüne çeken a101e mi gidiyor zenginler genelde macro Center a gider

Sen haklısın başka bişey demiyorum.d

en son 400 bine tiny house getirdi komedi

Geri