A Serbian ( bir sırp filmi )

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
O kadar iğrenç film izledim bu filmin üstüne tanımam .
Kusma hissini ciddi ciddi yaşadım.​

Bkz: disturbing
Contains newborn p*rn

Son düzenleme:
yapılan yorumları okuduktan sonra kaldıramayacağımı düşünmüş ama bir yandan da merakıma yenik düşüp ilerlete ilerlete izlemiştim.
tahmin ettiğim kadar iğrenç bulmamak, kafamda daha kötülerini kurmuş olmamdan kaynaklanabilir.
beklediğim iğrençlikte ve korkunçlukta bulamadım.
yine de tamamını izlemenin bir zaman kaybı olduğunu düşünüyorum.

her bünyenin kaldırabileceği türden bi film değil

Evet fikir olarak bir gercekligi sunuyor fakat film sonucta deyip de yatistirmistim kendimi ta ki filmi izledikten birkac gun sonra bir haberle karsilasana dek
6 aylik bebegine istismarda bulunan bir adam ile ilgili
hani bazen sinirlenirsiniz de agiz dolusu kufurler edersiniz tum nefretinizi kusmaya calisirsiniz ya bu aslinda iyi bir sey. hicbir sey diyemeden oyle mal gibi okudugunuz yaziya bakakalmak ne hissedecegini bilememek cok daha kotu.

climax film geçen sene yayınlandı birader nitelik olarak yıllar olamaz yıl olur en fazla o da komik olur

yapılan yorumları okuduktan sonra kaldıramayacağımı düşünmüş ama bir yandan da merakıma yenik düşüp ilerlete ilerlete izlemiştim.
tahmin ettiğim kadar iğrenç bulmamak, kafamda daha kötülerini kurmuş olmamdan kaynaklanabilir.
beklediğim iğrençlikte ve korkunçlukta bulamadım.
yine de tamamını izlemenin bir zaman kaybı olduğunu düşünüyorum.

Newborn p*rn`a gonderme var, daha kotusunun olabilecegini nasil kafan da kurdun orasi beni dusundurdu?

Yani gercekte bunu amator kamera ile internete yayanlarin oldugunu biliyormuydun filmden once?

Belki izlerken "boyle bir senarist olamaz" demissindir. Peki gercekte oldugunu biliyormuydun?

Yani igrenclikte overdose bir filmden daha kotu bir filmi izledin mi?
Bekledigin igrenclik nedir? Yani deepweb in tum katmanlarini gezmis biri olarak merakimdan soruyorum.

Daha kotuleri nedir? Filmde igrenc olan seyleri ilerlete ilerlete izlemis olmandan oturu kacirmis olabilirmisin?

Mesela sonundaki sahnede kafasi ortulu 2 kisiye tecavuz ediyorlar, onlarin kim oldugunu ogrendiginde"hadi canim" falan olmadin mi?

Son düzenleme:
Mesela sonundaki sahnede kafasi ortulu 2 kisiye tecavuz ediyorlar, onlarin kim oldugunu ogrendiginde"hadi canim" falan olmadin mi?

Kusma hissimin oluştuğu sahne , iğrençlik seviyesinin daha üstü yok ben de :/ İnsan kırkayak , sodomun 120 günü bile bulandırmadı midemi

Diğerleri hafif kaldı bu sahnenin yanında .
Bir ara listelesek aslında bu filmleri.

Geri