A Quiet Place

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Emily Blunt’ın Rol Aldığı A Quiet Place den Fragman Yayınlandı

Başarılı oyuncu John Krasinski’nin hem yönetmenliğini yaptığı, hem de başrolünü Emily Blunt ile paylaştığı gerilim türündeki A Quiet Place’den ilk fragman yayınlandı.

Rol aldığı televizyon dizileri ve birtakım komedi filmlerinden sonra rol aldığı Uzaklara Gidelim (Away we Go) ile dikkatleri üzerine çeken ve birçoğumuzun o filmdeki leziz performansıyla hatırladığı John Krasinski oyunculuk kariyerinin yanı sıra yazmaya ve çekmeye de devam ediyor. Daha önce iki uzun metraj kurmacası (Brief Interviews with Hideous Men ve The Hollars) olan Krasinski, bu kez ilk iki uzun metrajına göre çok daha iddialı bir yapımla geliyor: A Quiet Place.

İlk iki uzun metraj kurmacası da komedi ağırlıklı olan John Krasinski, türler arasında keskin bir geçiş yaparak gerilim ve korku ögelerinin ağırlıklı olduğu bir film ile karşımızda. Fragmandan yola çıkacak olursak, ses kullanımının yoğun, diyalogların ise oldukça az olacağını tahmin edebiliriz-işaret dili ile konuşan bir aile olduğu için hiç diyalog dahi olmayabilir. Özellikle görüntü yönetmenliğini Charlotte Bruus Christensen’in (Jagten, Far From the Madding Crowd) yapıyor olması, oluşturulmak istenen atmosfere önemli katkı sağlayacaktır.

Emily Blunt'ın Rol Aldığı A Quiet Place Fragmanı Yayınlandı - FilmLoverss

http://www.filmloverss.com/a-quiet-placeten-yepyeni-bir-fragman-yayinlandi/

A Quiet Place ten Yepyeni Bir Fragman Yayınlandı

John Krasinski nin yönetmenliğini üstlendiği ve başrolü Emily Blunt la paylaştığı korku filmi A Quiet Place’in yeni fragmanı yayınlandı.

Emily Blunt başrolünde olduğu A Quiet Place, beyazperdeye iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. John Krasinski üçüncü uzun metraj denemesinde, komediyi bir kenara bırakıp seyirciyi korku dolu bir maceraya davet ediyor. İkilinin iyi bir dinamik yakaladığı kesin. Zira filmin fragmanları heyecan yaratan bir atmosfere sahip. Krasinski farklı türler arasında geçiş yaparken, hikâyeyi nasıl yöneteceğini biliyor. Üstelik aynı zamanda filmin oyuncu kadrosunda da yer alıyor.

Projenin yapımcı koltuğunda ise Transformers serisine imza atan Michael Bay oturuyor. Blunt’ın gerilim filmlerinde seyirciyi hayran bırakan bir performans sergilediğini de unutmamak lazım. Bu durumda meraklanmamak elde değil.

A Quiet Place 13 Nisan da Vizyon Yolcusu!

Peki seyirciyi neler bekliyor? Aslında filmin hikâyesi oldukça tanıdık. İzole bir hayat, sessiz bir aile, birkaç çocuk. Yine de fragman epik bir maceranın sinyallerini veriyor. Aksiyonu bol, tüyler ürpertici bir filmle karşılaşacağımızı söylemek mümkün. Fragmanın umut vaat eden havasına kapılıp gitmek de çok kolay.

A Quiet Place'ten Yepyeni Bir Fragman Yayınlandı - FilmLoverss

Epey merak ediyorum bu filmi, o zamana kadar unutmazsam vizyonda izlemek isterim..

Yılın En İddialı Korku Filmi Sessiz Bir Yer Gişede Ses Getirdi!

Stephen King'in Sessiz Bir Yer filmini beğendiğini söylemesiyle birlikte, bu hafta sonu Steven Spielberg'in Ready Player One iki numaraya geriledi ve yılın en iddialı korku filmi bir numaraya yerleşerek gişe rekoru kırdı.

Filmde de yer alan John Krasinski'nin yönettiği korku/gerilim filmi, ABD’de 3.508 sinemada gösterime girmiş ve 50.3 milyon dolarlık bir açılış elde etmişti.

Sessiz Bir Yer, gösterime girmeden önce yapımcı stüdyo bazı kaygılar taşıyordu, ancak kimse 50 milyon dolardan fazla bir açılış yakalamasını beklemiyordu. İzleyiciler tarafından da beğenilen film, ünlü korku yazarı Stephen King’in de "muhteşem" olarak nitelendirmesiyle birlikte büyük ilgi konusu oldu.

Rotten Tomatoes üzerinde de yüzde 83 gibi bir puanla korku filmleri arasında sivrilen yapımın başrollerinde yönetmen Krasinski ve eşi Emily Blunt yer alıyor. Filmin hikayesi, sesle avlanan yaratıklarla birlikte bir dünyada hayatta kalmaya çalışan bir aileyi izliyor. Aile hayatta kalmak için derin bir sessizlik içinde yaşıyor.

https://www.sinemia.com/sosyal/sine...orku-filmi-sessiz-bir-yer-gisede-ses-getirdi?

Zaten bekliyorduk heyecanla şimdi heyecan daha arttı.film ülkemizde yarın vizyona giriyor.

valla giden olursa açık vermeden filmi beğenip beğenmediğini yazsın :D

Muhtemelen yarın gidemeyecem ben ühü

Filmi bugün sinema da izledim ve çok beğendim.

Açıkçası filmin ilk kısmı tamamen sessiz geçince bugün ki halimize şükrettim.çok zor.

Film korku değil ama gerilim üst düzeyde.3-4 tane çarpıcı yer var.

Elia ağladığın kısım filmin ilk kısmında ki çocuğun sahnesi veya küvette doğum sahnesimiydi acaba ?? özellikle doğum sahnesinde gerilim baya iyidi.

bu arada filmin yapımcı şirketi Paramount Pictures filmin devamının olacağını resmen açıkladı.

Ben filmin bu olayların nasıl başladığını ve bu yaratıklardan nasıl kurtulacaklarını anlattıkları devam filmi olacağını düşünüyorum.

Filmi bugün sinema da izledim ve çok beğendim.

Açıkçası filmin ilk kısmı tamamen sessiz geçince bugün ki halimize şükrettim.çok zor.

Film korku değil ama gerilim üst düzeyde.3-4 tane çarpıcı yer var.

Elia ağladığın kısım filmin ilk kısmında ki çocuğun sahnesi veya küvette doğum sahnesimiydi acaba ?? özellikle doğum sahnesinde gerilim baya iyidi.

bu arada filmin yapımcı şirketi Paramount Pictures filmin devamının olacağını resmen açıkladı.

Ben filmin bu olayların nasıl başladığını ve bu yaratıklardan nasıl kurtulacaklarını anlattıkları devam filmi olacağını düşünüyorum.

Devam filmi olması güzel ama henüz iyi yapılmış bir devam filmi göremedim sanırım. :anla:
Ağladığım kısım da şeydi ya, babanın seni seviyorum hep seviyordum dediği kısım. Nasıl bir boşluğuma denk geldiyse hüngür hüngür ağlattı. :'(

Devam filmi olması güzel ama henüz iyi yapılmış bir devam filmi göremedim sanırım. :anla:
Ağladığım kısım da şeydi ya, babanın seni seviyorum hep seviyordum dediği kısım. Nasıl bir boşluğuma denk geldiyse hüngür hüngür ağlattı. :'(

aaa evet haklısın o sahne baya iyidi.hatta kızın kulaklıkları bulup ağlaması da baya iyidi.

devam filmi dediğim gibi bence,sonuçta bu olay nasıl oldu ? bence bunu anlatacaklar ve bu durumu sona erdirecek kız muhtemelen.

Bu arada filmin "Yönetmeni ve Senaryo yazarı" film de başrol olarak babayı oynayan kişi !!! bunu biliyormuyudunuz :)

Adam yazmış,yönetmiş ve oynamış.

Geri