A-k-p

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha düne kadar Suriye’nin toprak bütünlüğü altında afrine saldıran ve destekleyenler sırf Kürtlerden nefret ettiği için bu zahmete girmiştir şimdi ne oldu geçen Amerika yüzlerce füzeyi Suriye’yi vururken Türkiye hükümeti adeta sevinçten boğulacak Amerika’yı afrine gömdük diyen yetkili ağızlar şimdi ayakçılığını yapıyor Türkiye Ortadoğu’da eskortluk görevi durumuna gelmiş hayatımda böyle yüzsüz bir siyaset aşağalanması görmedim

Biz Kürt'lerden nefret etmiyoruz. Nefret diye bir duygumuz yok. Suriye de, sadece Suriye değil. Biz kendi sınırlarımız boyunca (bu da 20-30 km içeride) bir güvenli koridor oluşturuyoruz ki, terör unsurları sınır ötesinden sınır kentlerimizi bombalamasın. Suriyede Esad tarafından denetlenen ve diğer Suriyeliler tarafından denetlenen bölgeler var. Amerika Esad tarafından denetlenen bölgeleri vurdu. Biz de Esad'a karşıyız. Bunda anlaşılamayacak bir durum yok.

Kürt vatandaslarımız var ve bizim onlarla hic bir sorunumuz yok onlar bizim kardesimiz .Orda bir durun lütfen.
PKK+PYD sorunu Kürt sorunu degildir sorun ABD nin ve AB nin destekleridir
Türk topraklarında Terör eylemleri yapmasıdır PKK+PYD nin bu bolücü orgüt hic bir zaman Kürt kardeslerimizi savunmuyorlar onlar kendi menfaatlerini savunan bir gurup azınlıkdır üstekiler zevk sefa altında yasayan alttakiler olen bir hiyerarşi gurubu terör eylemcileridir.

AK Parti nin neyi ne icin savundugunu bile bilmeyen bir acziyet icindesin orada kimyasal silahlar kullanılıyor ve Müttefik oldugumuz ülkelerce saldırı yapılıyor o yapan unsurları yok etmek icin ve bizim dedigimiz her gün varil bombalarıyla konvansiyonel silahlarla daha cok insan ölüyor bunu siyasi bir cozüm getirelim .Tabiki bu yapılanı destekleriz sınırlıda olsa hic yapılmamasından iyidir.
Suan Türkiye öyle muhtesem bir dıspolitika işliyor ki...Müttefik ülkelerle Rusya arasında arabuluculuk yapabilecek seviyedeyiz ayrıca...

Naytblunun editine kahkaha attım.
Konu sahibi zaten troll.

Akp sonuna kadar Amerika çıkarlarını koruyacaktır. Ne yerli ne de millidir. Proje partisidir ve görevini yapmaktadır. Çok da dert etmeyin.
Bu arada Kürt kardeş yalanlariniza artık kargalar bile gülüyor.

Kendinizi kandırmayı boşverin Türkiye Akp zamanında ypg yi Barzani’yi Salih Müslim’i özel karşılardı bugün terörist oldu biride çıkıp demiyor Ankara’ya Kürdistan bayrağını kimler dikti kardeşiz müslümanız şeyleri alayı palavra hümanist genel düşünen insanlar ırkı inancı önemli değil zaten kendini belli ediyor sanal ortamlarda en dindarından tutun en kindarına kadar ırkçılı yapıyor açıkça eğer ypg sana göre terör ise Suriye rejimine görede öso terörist Amerika’nın emriyle kalkıp geldin afrini vurdun fazla ileri gitmeden çizgiyi aşmadan döndün Sünni toplumu din ile kandıran Akp Sudan’ı vuran Kadir gecesinde Suriye’yi vuran ne Suudi Arabistan’a birşey diyor nede Amerika’na sınır güvenliği için bilmem kalkıp gittik oralara palavra işid sınırda elini kolunu sallarken nerdeydi bu güvenlik çığırtkanları Tayyip kendini müslümanların kurtarıcısı gösterip masum insanları kandırıyor öyle birşey olsaydı Kürtlere değil önce İsrail Amerika’ya saldırması lazımdı pkk ypg yi şu bu devletler destekliyor deyip o devletler ile gönül işi yapmak nedir çözemedim

Bazi yorumlari okurken ambale olsam bile benim icin altin vurus
"oyle muhtesem dis politika izliyoruzki" kismi oldu. Tahrip gucu en yuksek olan oydu.
Ayrica evet Akp Tayyib'in es baskan oldugu bir Amerika projesidir.
Kapali kapilar ardinda ki stratejik ortagimiz ise "Israil"dir.
Cia sadece sinirlari cizme konusu, Rusya'nin tepkisini, Turkiye'nin ic politakasini on goremediklerini
dillendirmis idi bir ara.

Kürt arkadaşı olanlar konuya gelebilirmi artik lütfen

O degilde yabani burda ite köpeğe malzeme veriyorsun ya en cokda o beni geriyor :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri