A Haber Kafası

Konu sahibi son olarak 2572 gün önce görüldü

A haber kafasında öyle çok insan var ki. Amerika 'da Trump karşıtı gösteri olur,Amerika"da iç savaş diye iştahlı paylaşımlar yapar,İsrail 'de yangın çıkar İsrail yandı bitti paylaşımı yapar.Avrupa bitti abi zaten yıllardır söylenir.Batık Yunanistan da bile asgari ücret bizimkinin iki katı,Almanya,Fransa'dan bahsetmeyelim bile.

Özetle:Ülkede olumlu bir şey yaşanmıyor ki,bazı insanlar mutluluğu düşman gördüğü ülkelerdeki olumsuzluklarda arıyor.

Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz, pkk bayrağı sallayan, apo posteri taşıyan insanlarla miting yapıyorsunuz? Nerde sizin atatürkçülüğünuz

Üstte ki arkadaş atv,ahaber kısacası çalık grubu mağduru .
İlerde zengin olursam masraflarını karşılayıp tedavi ettireceğim sözüm olsun.

Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz, pkk bayrağı sallayan, apo posteri taşıyan insanlarla miting yapıyorsunuz? Nerde sizin atatürkçülüğünuz

Bizim Ataürkçülüğümüzü sorgulayacak mevki ne yazık ki bu forumda yok.
Eğer Pkk destekçileri hoşuna gitmiyorsa videodan asıl düşmanlarını görebilirsin.

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=we7v3bJa4FI[/YOUTUBE]

Arkadas memleketin içinde bulunduğu durumların tespitini yapmış ki doğru şeyler söylemiş. Gördüğü yanlısı dile getirmiş,ben de ne chp liyim ne de akp li ama a haberin böyle sacmalıklarını izleyince pes diyorum. İnsanlar sorguluyor diye pkk lı nasıl yapabiliyorsun,ne biliyorsun mitinglere gittiğini? belki de aşırı dindar ve bu medya grubundan cok rahatsız. İnsanları ne kolay yaftalıyorsun öyle.

A haber kafasında öyle çok insan var ki. Amerika 'da Trump karşıtı gösteri olur,Amerika"da iç savaş diye iştahlı paylaşımlar yapar,İsrail 'de yangın çıkar İsrail yandı bitti paylaşımı yapar.Avrupa bitti abi zaten yıllardır söylenir.Batık Yunanistan da bile asgari ücret bizimkinin iki katı,Almanya,Fransa'dan bahsetmeyelim bile.

Özetle:Ülkede olumlu bir şey yaşanmıyor ki,bazı insanlar mutluluğu düşman gördüğü ülkelerdeki olumsuzluklarda arıyor.

Aslında a haber kafasıyla sol haber kafası aynı.

Aklı pazara götürüp satmışlar ; herkes yine kendi aklını almış.

Kendilerine oyle bir dünya yaratmışlar ki fanus icinde yasıyorlar,gelecek hic bir fikre yoruma acik değiller,eleştiriyi kabul etmiyor ve kulak tıkıyorlar hatta büyük tepkiler veriyorlar diecektim ki ibadeathin yorumunu okudum.
Kendisi suanki yorumuna mesajı ile ornek teşkil ettigi icin teşekkür ederim.

iki gün izlerseniz büyük resmi görebilirsiniz ben gördüm artık ben de akp'liyim.

resimdeki kadın kafası montaj mı telefondan net belli olmuyor da?

edit:haha tayyip erdoğana spiker kadının kafasını montajla yapıştırmışlar sandım orjinaliymiş.
haha lan yarıldım gülmekten.

Kendi seçmenlerine hitap eden bir anlayışla haber yapmışlar :)

Geri