buram buram tarih mi kokuyor? 3 gun once oradaydim. wiet ve sidik kokuyo :d tabi bakmasini bilene tarih.Gezmelik guzel ayni istanbul gibi buram buram tarih kokuyor, ama yasanabilecek yer degil .)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
buram buram tarih mi kokuyor? 3 gun once oradaydim. wiet ve sidik kokuyo :d tabi bakmasini bilene tarih.Gezmelik guzel ayni istanbul gibi buram buram tarih kokuyor, ama yasanabilecek yer degil .)
Sen beni tanısan bu yazdıklarını kimseye göstermezsin bile. Politik konularda bayağı cidiyim ama konu gır gır olunca değişiyor.cidden melnur yazinca 9292 appi acip beklemistim yardimci olabilmek icin. belki anlamaz, zor bulur diye dusundum. adam saka yapmis. melnur'un saka yapabilecegini hic dusunmemistim bu arada. zit erenkoy yapti bana.
Kanallarınızı biraz temizleseniz o kokular azalabilir mi acaba?buram buram tarih mi kokuyor? 3 gun once oradaydim. wiet ve sidik kokuyo :d tabi bakmasini bilene tarih.
so soSen beni tanısan bu yazdıklarını kimseye göstermezsin bile. Politik konularda bayağı cidiyim ama konu gır gır olunca değişiyor.
buyuk ve kalabalik sehirler hep kirlidir bir bakimdan. zannetmiyorum yeterli olacagini :dKanallarınızı biraz temizleseniz o kokular azalabilir mi acaba?