9292

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
toplu taşıma maceraları bence harcanıyor. kesinlikle değerlendirilmeli sjsjk. herkes anlatsın.

benim yaşadığım en mide bulandırıcı olay sanırım üniversite zamanıydı ya da kurs zamanı mıydı öyle bi şey. sabah tıklım tıklım olan metroda gidiyordum. ayaktayız, herkes çok dip dibe, karşımda da bi çocuk var yüzü bana dönük. birbirimize bakmamak için sağa sola aşağı yukarı her yere bakıyoruz. bi de çocuk aksırıp tıksırıyor, belli ki hasta ama peçetesi yok diye de sürekli burun çekiyor. o sese gerilmişim. böyle bi süre ilerlerken çocuk bi anda hapşırdı ve burnunda ne varsa lapsss diye aktı aşağı doğru. görmemem imkansızdı. hemen elini götürdü ve peçetesi olmadığı için akanları toparlayıp elini cebine soktu djdjdksm. ben bunu bi süre atlatamadım, peçetede veremedim o an çok seri şekilde eliyle toparlayıp götürünce peçete uzatırsam utanır falan diye düşündüm :/ sonradan buna çok güldüm ama inene kadar kusmamak için zor tuttum kendimi çünkü kussam cebime sığmayabilirdi sjsjskk.
gercekten kotu oldum su an. canlandirabildim. GETVERDEMME YA

bir defasinda sabah otobusle isyerine dogru giderken, otobusun arka taraflarinda iki kiz sohbet ediyordu. o kadar benlik konular konusuluyordu ki. hem dinledim, hem guldum, hem oha dedim. insan icinde boyle seyler konusulur mu ya diye sasirarak tekrar gulesim geldi. bir kac kisi daha dinliyor ustelik. simdi arkami donup onlara da bakamiyorum ama cidden bunlari merak ettim. nasil gorunuyorlar, nasil insanlar. hatta icimden ''ins benden onceki durakta inerler de gorurum onlari'' diye geciriyorum. oyle de oldu, gordum.

bu kizlar kendi akrabalariyla ilgili problemlerden konusuyordular. kizin bir teyzesi buyucu, babasina buyu yapmis. hatta teyzesinin evini ziyaret ettiginde manyak manyak seyler gormus buyu seyleriyle ilgili, onu anlatiyordu. diger kiz ise anne ve babasinin nasil tanistigini anlatiyordu. o kadar karisik bir hikaye ki, bisi anlamadim. ondan bosandi, bununla evlendi, o onun uvey kardesi ve digeri de sununla evlendi, sonra o buna buyu yapti surinama geri dondugunde, diger ulkeden karisi diger kadini fark etti ve olaylar olmus. manyak sohbetti. kendileri de gulerek anlatiyorlar bunlari. valla sevdim. ama uzaktan.

arkadaşlar...... thalassa bir proje...... gurbetçilere olan önyargılarımızı kırarak sempati oluşturmaya çalışıyor....... inanmayalım...... kurulu düzenleri yıkılacak......

Deventer"e de gitme yolları ve ulaşım ağı da var mı?
Neyse bizimkiler şu 9€ biletin akibetini belirlesinler sonra avrupa App'i ile her yere giderim.

Geri