92 yaşında Müslüman oldu

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Allah bunları yer mi teyze…

Belçika'lı Georgette Lepaulle 92 yaşında Müslüman olduğunu açıklayarak, dinini değiştiren en yaşlı insan olarak tarihe geçti.
Sosyal medyada ilgi gören 92 yaşındaki yaşı kadının fotoğrafları binlerce kez paylaşıldı. Başını da kapatan Georgette Lepaulle yeni haliyle kameralara poz verdi.
EE526431-DF3A-40AB-94D4-42900DAA6933.jpeg

Allah kabul etsin nenem.
çok mantıklı bu yaşlarda müslüman olmak. Şimdi çişini tutamadığın, şekerinin olduğu, organlarının düzgün çalışmadığı yaşlardasın. Yani oruç namaz falan farz değil.
yemin ederim çok mantıklı ya.
ben de bırakıyorum, 90 yaşıma gelinxe tekrar olucam. Müthiş fikir

rasko’nun önderliğinde başlayan, ayehamur ve beni de etkisi altına alan islam mücadelemiz birinci gününde ilk meyvesini verdi. geç olsun ama güç olmasın, hoş geldin aramıza pirenses <3 serkan kadına anlıkta flooda kurban giden bir kas kütlesini fırlattı herhalde, bu yaşta döndüğüne göre…

Bu yaşta melekler beni sorguya çekse hiç bir şey hatırlamıyorum deyip olaydan yırtarım..

Benim planım da buydu ama ben 70 diyodum... 90 da çok allahsızca olmuş teyze.

Jefferson Airplane'den Grace Slick de mdma-extacy haplara zamanında şarkılar yazıp yazıp LSD'nin köpeği olup yaşlanınca anti-drugs diye geziyordu.. yer mi ulen anadolu çocuuu..

teyze cehennemden cennete yatay geçiş yapmış sjsj

Islami doktrinlerde ruhun kabz isleminin son anina gelinceye kadar olan surecte dahi,tovbelerin kabul olacaginin sathina vurgu yapilmistir.Lakin bu son radde olum anindami yoksa,olumden hemen oncemi diye sorarsaniz,mufessirlerin kapsamli tevillerini tilavet etmek gerekir.Zira bu konuyu merak edenler Yunus Peygamberin hayati okuyabilir.Nitekim Yunus Peygamberin kavmi helak olmaktan tovbe etmek sureti ile kurtulur.

Teyzemize gelince,niyeyi halis ise Allah tevbesini kabul eylesin.

Neden degismis teyzem, bir yerlerden önemli haberler mi aldi acaba?

Belki bir 92 sene de müslüman olarak yasarim diyemi düsündü acaba.

Maşallah,
Böyle haberleri seviyorum.
Kalpler ancak Allah'ı anarak huzur bulur.
İslamiyeti benimseyen kabul eden herkese ne mutlu
Ahirete gittiğinde dünyadaki ömrününün sonlarında ne kadar güzel bir şey yaptığını dahada iyi anlayacak.

Bu teyze cennete giderse sistemin bugını mı bulmuş oluyor?

Geri