Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hakan Peker-Karam
Haluk Levent şarkıları
Serdar ortac - karabiberim
Tarkan - (simarik)yakalarsam muck muck:öp:
bunlari herkes biliyor bana hic dinlemedigim bir parca yada sarkici yazin lutfen : D
mustafa sandal - bu kız beni görmeli, onun arabası var. İlk araba hayalim Karaşimşekten sonra bu arabada olmuştu
hakan peker-hey corc versene borç. Bir zamanlar esprisi de çok meşhurdu :p
çelik - ateşteyim (Şuan aklıma gelen bu. Bir sürü şarkısı var yoksa)
kenan doğulu - yaparım bilirsin, Baş harfi ben (2000'li yıllara ait olabilir bu. Emin değilim o kadar)
Demet sağıroğlu - Arnavut Kaldırımları (çok özel olanlardan benim için. Klibini hala unutamam)
kerim tekin - karbeyaz hala özlüyoruz onu
Barış Manço - Gül pembe Yeri bambaşkadır. Annemi hatırlatır bana. Dağlar dağlar şarkısı var bide durmadan dilime takıp söylediğim
Tarkan'ın nerdeyse bütün parçaları (şuan aklıma gelen oynama şıkıdım şıkıdım)
Serdar Ortaç - Karabiberim. Çocukluğumdan beri nefret ederim bu adamdan. Ama maalesef ev ahalisinin dinlemesinden ötürü o dönemki bir çok şarkısını ezbere biliyorum
Çok var daha aklıma gelen ama şimdilik bunlar olsun (=
Herkes dinlemeyecektir belki de. Şu anki nesilin bile bir çoğu bilmiyor bu şarkıları. Ben çocuklarıma dinletirim ama sanıyorum :cici:her gelecek nesil bunlari dinleyecek ya normal yada remix olarak
ve devami var bir o kadarda kibarim yani teredut etmeyin : )
Grup Vitamin'i unutmayalım.
Telefonu çektim direkten:d
Sek sek sekerek İsmail.
Bayira karsi yatir beni
Ellere var da bize yoh mi?
Al askini sok , sok guzune gozune
:dyg:
Geçen denk geldim. Yeni albüm çıkarmışlar.. Endoplazmik Retikulum.: ))) İsmail de var içinde..