90 Yaşında İntihar Etmek

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4720 gün önce görüldü
90'dan sonra kaleye gol atmak :D

Ezrayil'i beklemekten yılmış olabilir. Senin geleceğin vakte de, senin gibi ecele de sokim notuyla intihara kalkışabilir. Çok yaşamak hoş değil. 69 ölmek için iyi yaş, hem iyi de pozisyondur. :alkis:​

Mirası bekleyemeyip te yardım görmüş olmasın? 90 gerçekten sabır tüketir.

Ben şair’in dediği gibi yolu yarıladım.Bu yaşımda her şeyin tadına her şeyin zevkine varmama rağmen kafam jelibon kıvamında..bir insan 90 yaşına kadar nasıl dayanabiliyor aklım almıyor

Ben 200 sene de olsa yaşamak isterim. Sizin ruhunuz kararmış.

Son isteği tutuklanmak olan bir teyze çıktı geçen gün.O da 90 falan.Torunu da yerine getirmiş isteğini.Polislerde temsili olarak onu tutuklamışlar ama sonra çay falan ikramlar öyle gönlü olmuş.Bu masum tabi.
İntihar eden kişi de 90 yaşında olduğunu düşünmemiştir belki de.Kim bilir aşamadığı neler var.Psikolojisi nasıl.Rakamlarla ölçülmeyen şeyler de olabilir.

Şimdi yaşadığım bir olay hatırladım. Bir teyze bana birisini sormuştu. Tanımadığım için yardımcı olamadım. Sonra içime bir şüphe düştü ve tekrar geri döndüm. Teyze bana rahmetli kocasını soruyormuş. Gizlice Polisi aradım. Onlar gelene kadar teyzeyi oyaladım. Bazen atlayıp kurtulmak istediğini söyledi. Sonra evden kaçtığını öğrendim ve Polis ve de oğlu olduğunu düşündüğüm biri gelince oradan uzaklaştım. Daha sonra onlar işin ciddiyetini anlayamamış olacaklar ki, Ambulansın hızla o yöne doğru gittiğini gördüm. İnsan sağlıklı düşünme yeteneğini yitirirse her şey olabilir.

Geri