9 yaşındaki felçli çocuğa tecavüz.!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
  • İstanbul'da Çam Sakura Hastanesi'nde 19 Mart günü serebral palsili felçli bir hasta, 9 yaşındaki yavrumuz hastaneye götürülüyor. Niye? Zatürre.30 Mart'a kadar tedavisi yapılıyor. 30 Mart'ta kötüleştiği için kendisi entübe ediliyor, akciğerlerine tüp konuyor ve yoğun bakıma alınıyor. Aradan bir hafta geçiyor, 6 Nisan günü sabah vizit yapacak olan doktor bakıyor ki 9 yaşındaki felçli kızımızın vajinal kanaması var. Bir daha söylüyorum. Vajinal kanaması var. Raporu elimde. Detaya girmeyeceğim çünkü Meclis böyle bir detayı kayıtlarına alsın istemiyorum. Ve olay hastane başhekimine intikal ettiriliyor ve hastane başhekimi derhal doğru bir iş yapıyor. Kadın doğum doktorunu gönderiyor. Raporu burada. Çocuğa tecavüz edilmiş. Bir daha söylüyorum. Çocuğa bu hastanenin yoğun bakımında tecavüz edilmiş.
İfşa ettiği sağlık skandaları ve cinsel istismara rağmen AKP iktidarının sessiz olmasına isyan eden Çömez, artık soru önergesi de vermeyeceğini söyledi.

Halihazırda soru önergelerine yanıt alamadığını belirten Çömez, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu topa tuttu.

Çömez şöyle konuştu:

• "Biz bu yeni doğan çeteleriyle mücadele ederken hastanelere yavruların emanet edildiği bu atmosferde bu çocuklar katledilirken gereğini yapalım dedik. Sağlık Bakanı lütfedip gelmedi bile. Ve gelmediği için de bu sistem çürümeye ve kokuşmaya devam ediyor. Onlarca soru önergem var Sağlık Bakanı'na. Dünya kadar çeteyi ifşa ettim. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde dedim ki burada stent çeteleri var. Cevap vermedi. Burada diyaliz çeteleri var, ölmüş hastalar üzerinden rapor yazıyorlar, devleti soyuyorlar dedim, cevap vermedi. Malatya'da lens çeteleri var, soyuyorlar devleti dedim. Cevap gelmedi.Alın size bir belge. Kadın doğum doktorunun raporu burada. 9 yaşında devletimize emanet edilmiş küçücük bir kız çocuğu. Felçli bir kız çocuğu hastanede devlete emanet edilmiş. Bu çocuğa tecavüz ediliyor ve biz burada bunun hesabını soramıyoruz. Bunun hesabını tek tek sormamız lazım."

Agir konusacam sonra post silinecek
FB_IMG_1746086937745.jpg

offff
mbkganfcvvsa
sinirlenince böyle yazarım

Geri