9 yaşındaki çocuğun pipisini koparan sapık

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
52 yaşındaki sapık 9 yaşındaki çocuğun cinsel organını ısırarak kopardı

korkunç istismarın adresi ankara sincan'da sokakta oyun oynayan 4 çocuktan yardım isteyen evren demirci çocukları bodruma götürüp sünnet olup olmadıklarını sordu. 4 çocuktan 3'ü üst kata kaçmayı başardı ancak talihsiz human kaçamadı. sapık komşu, human'ın cinsel organını ısırarak kopardı. 46 gün hastaneden tedavi gören çocuğun uzvu ise yerine eklenemedi.

kaynak

babasının videosu

• Üzgün
Tepkiler: ne
Görme engelliymis, sadece ısırıp koparmakla kalmamış uzvu ağzında parçalamış.
Sadece sapiklikla aciklanamaz bence

Sağlıklı bir insan bunu yapmaz demek istiyorum da ama çok daha kötüsünü yapanları gördük malesef ülkede ruh hastası çok !! Çok üzücü bir durum . Çekin pis ellerinizi lanetlenmiş ruhlarınızı küçük çocukların üzerinden cani yaratıklar…

Şaşırma eşiğimiz o kadar yükseldi ki, tepkisizliğime inanamıyorum. Bütün bunların yanı sıra bizler ne hale gelmişiz. Dünyadan aşağı düşsek, düşerken tacize uğrasak, o sırada böbreğimizi falan sökseler, biri de gelip "abe almaz mısın bi gül be" diye soracak olsa yine şaşırmam. Ruhumuzu emdiler artık, Azkaban'da gibiyim.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Ruhumuzun matlasmasinin sebebi, bu tür olaylarin yeterince ceza almamasindan kaynaklaniyor.Sorumlu mecralara güvensizlikten, insanlar kendilerini soyutluyor artik bu caniliklerden.Caresizlik hissi, soyutlanmaktan daha cok aci verir cünki.
Sallasinlar bakalim meydanda, kargalar da canli canli bedeninden beslensin..yaparlar mi birdaha?
Böylelikle topluma güven de geri gelir..güven ile birlikte de empati.

A ben senin agzinin icine diski birakayim

İnsan gibi iğrenç bir varlığı yaratacak Tanrının var olduğu gerçeği düşünülemez!

ankarada küçük bir çocuğun cinsel organını kopartan sanığa 111 yıl hapis cezası isteniliyor

Gerçek bir adalet olmaz ama aynı şekilde muamele görmesi gerekli

Geri