9 Temmuz 2023 tarihli yazmışım, şimdi bakayım neler demişim?

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Hayal ediyorum; Ülkemde yeraltı rezervlerini ortaya çıkarıp başta enerji ithalatımı en az seviyeye indireceğim. Ülkemi enerji ihraç eden bir konuma getireceğim. Malum, ülkeler arasındaki karşılıklı alışverişler sayesinde çoğu şeyi siyasal çalkantıları iç karışıklığı dizayn etme çabalarını engelleyebiliyor insan. Bundan dolayı; "Sıfırlayacağım, kimseye muhtaç olmayacağım diyemiyoruz. -ki bunu kimse diyemez şu yaşadığımız dünyada. Mesela Petrol rezervlerini aktif hale getirip Petrol ihraç eden ülke konumuna geleceğim ülkemi. Mesela; Karadeniz'in altındaki hidrokarbon yataklarından enerji üretmek için çalışmalara hemen başlayacağım-ki bu rezervler doğaya en az zarar veren ve diğer Enerji kaynaklarından çok da güçlü kaynaklar olacak.

şans kurabiyesi bile bu kadar umut dolu cümleler kurmuyo... karadeniz'in altına dalıp enerji ararken, üstündeki fırtınayı da unutmamak lazım bence.

Ne sallamışım dimi :)

Ama olsun be Her şey önce bir hayal değil miydi yani düşündük Hayal ettik Daha sonra adım adım giderek yapmadık mı?

Geri