8 Sınıf erkek cehennemde azap görecek!

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Erkekleri cehheneme sevkedecek sadece birazdan sayacağımız 8 günah değil. Birçok haram Cehenneme sürüklemeye sebeptir. Ama özellikle erkeklerin uzak durması gereken fiiller var ki, bunlarda Cehennemde azap görmeye neden olacak günahlar arasında. Kuranda bahsedilen yasakları çiğnemenin cehennemde azap görmeye sebep olacağını hatırlatarak, erkeklere özel 8 hatanın cehennemde azaba sebebiyet verdiği belirtiliyor. İşte onlar,
1- Sadece kadınlara has değil, erkeklerinde şehveti tahrik edecek şekilde giyinmesi.
2- Erkekler ipekli giyinmek, âlâyişli/gösterişli bir şekilde süslenmek.
3- Edep yerlerini/avret mahallini açmak, başkasına göstermek;
4- Erkekler kadın elbisesi giymek; karşı cinse benzemeye çalışmak
5- Ehlinin (karısının) oyluğunu (:avret ve mahrem yerlerini) anasının oyluğuna benzetmek (zıhar yapmak:Türkçede ‘anam avradım olsun’ demek gibi).
6- Ehlinin anasına sövmek.
7- Zina etmek, meşru olmayan şehevi zevkler peşinde koşmak;
8- Eşcinsel ilişkiye girmek (livâta etmek, sevicilik yapmak, kendisine livâta ettirmek). Loğusa ve âdet halinde karısına yaklaşmak/cinsel ilişkiye girmek​

KARARSIZIM.

cennet-ve-cehennem-ile-ilgili-hadis-i-serifler-h1461777604-347d07.jpg

Bi arkadasim adına soruyorum kış aylarinda pantolon altına tayt giymek 4 maddeye girer mi ? :D

Bak yine hep sex. Bi kere de adam gibi olun mert olun vicdanlı insan olun yok. Hibnelik sadece bedenen olmaz

Abi memelere laf etmeyin de naparsanız yapın.

(bırakın iki dakka yaslanıp uyuyalım, vallahi kedi gibiyiz ya)

(ay vallahi mi dedim ben yaaa)

Geri