8 Mart Kadınlar Günü Sözleri Resimleri 2013

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
285688398.gif

509024278.gif

71538262.gif

527237811.gif

399369195.gif

Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım.

ASKIM SENI SEVIYORUM…BELKI SEVGIMI HER ZAMAN GÖSTEREMIYOR OLABILIRIM AMA SEN BUNU DAIMA BILIYORSUN… KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN

Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

DÜN SANA KIZDIKLARIMI BUGUN BEN YAPIYORUM CÜNKÜ ASLINDA SENIN KÜCÜK BIR KOPYANIM UMARIM SENIN KADAR SEVGI DOLU OLURUM KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN

Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

MEGER DILIMDEKI VE BEYNIMDEKI EN GÜZEL KELIME SENIN ADINMIS SANA HER SESLENISIMDE YA ACIM DINMIYOR YADA SEVGIM COSUYOR KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN

Benım ıcın herseye katlanan, her zaman yanımda olan, degerı bıcılemeyen dünyanın en güzel kadınına kadınlar gunun kutlu olsun

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.

Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri