8. Ev

P
  • Kullanıcı Phoibos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
[YOUTUBE]WQYsGWh_vpE[/YOUTUBE]​

Duyuyor musun?
İnsanın insandan aldığı bütün yaraların merhemi
İnsandadır diyorum sana

tumblr_n8tu5wwGJM1rwel18o1_500.jpg

For freedom in the world, subscribe to the National Loan at the National Bank of Credit.

The-Ghost-Writer-22.jpg

40.000 yıldır insan dili var. Ama ilişkimizi anlatan bir kelime yok.​

[YOUTUBE]pdLQUkTFBz0[/YOUTUBE]​

Türk Sanat Musikisi'nin nadide seslerinden birine kulak veriyoruz efendim.

[YOUTUBE]rRQrqNNodv4[/YOUTUBE]​

yola çıkan kişi, yerle bir olmazsa,
bir yere varır sonunda.

[YOUTUBE]EubhnwoJ974[/YOUTUBE]​

Biz hayata çok güzel şarkılar söyledik, elbette karşılıksız kalmayacak.

[YOUTUBE]_-1dRc0IGIc[/YOUTUBE]
''Dünyayı değiştirmek istemiştik; ama perişanca yenildik.
Şimdiyse, değişmemek için ben dünyaya direniyorum.''

Violeta se fue a los cielos (2011)
Violeta Went to Heaven

1sa. 50dk. - Biyografi - Şili, Arjantin, Brezilya
Yönetmen: Andrés Wood
Senarist: Eliseo Altunaga

Şilili meşhur ses sanatçısı ve gelenek araştırmacısı Violetta Parra'nın eserleri, anıları, aşkları ve umutlarıyla dolu portresi.

images

Violeta_3.jpg

388d7c4e9bd9.jpg

viole.jpg

cinemaviral_violeta-se-fue-a-los-cielos_cr%25C3%25ADtica.jpg

images

fft64_mf1445271.Jpeg

Batı demokrasilerinin en önde geleninin, her şeye karşın, 21. yüzyılın eşiğinde, Mısır'da, Arabistan'da, Pakistan'da ve İslam aleminin geri kalanında demokratik rejimlerin ortaya çıkmasını sağlamanın iyi bir fikir olup olmayacağını düşünmesine inanamıyorum! Öncelikli özellikleri "istikrar" olan ve istikrarlarını hangi yöntemlerle sağladıklarına pek dikkat etmeyen iktidarları hemen hemen her yerde yüreklendirdikten sonra; muhafazakarlıklarına hangi ideolojinin temel oluşturduğuyla ilgilenmeden en muhafazakar siyasetçileri destekledikten sonra; başta Asya'da ve Latin Amerika'da olmak üzere, en baskıcı polis ve güvenlik örgütlerini kurduktan sonra; işe bakın ki büyük Amerikan demokrasisi en sonunda demokrasi kartını oynamanın iyi bir fikir olup olmadığını şimdi sorguluyor.

Ama bu güzel düşünce kısa süre içinde unutulup gitti; pek inandırıcı olmayan az sayıda girişimden sonra, Abraham Lincoln'ün ülkesi bütün bunların çok tehlikeli olduğu; ortadaki nefretin artık aşağı yukarı her yerde özgür seçimlerde en köktenci öğelerin iktidara gelmesini sağlayacak kadar büyüdüğü; dolayısıyla eski usullere dönülmesi gerektiği sonucuna vardı.

Demokrasinin daha beklemesi gerekecek.

Geri