70'lik Rakı

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
70'lik olmasa da 33'lüğü daha bugün geldi. Ev yapımı olmasından mütevellit, Erikli şişesinde:D Akşam bi deneyeceğim şayet güzelse devletin kucağından kalkma taraftarıyım. Yalnız bunu da güzel bir yere koymak lazım böyle, hane halkı su sanıp kafaya dikmesin.

Cumartesimi ve pazarımı neşelendiren şükela içkidir.

9amvQr.jpg

Forum gençleri alkolden ölecek kesin :P

[url=https://hizliresim.com/7a6j3N][/url]

Yüzlük daha iyidir.

Benim icin tadi guzel olacaksa rakiya cikolata bile koyarim şöyle içilir böyle içilir olaylari canimi sıkmaya başladı artik .p
Abarttim evet olsun demek istedigim anlasildi bence. :nopsrn:

Su konduktan sonra atilan buz bozmaz bence rakiyi :nopsrn:

Editdit : bu arada ben salgamla icmeyi sevmem mesela birkac kadehten sonra cay icmek hosuma gider ona istinaden.

Su konduktan sonra atilan buz bozmaz bence rakiyi :nopsrn:

Editdit : bu arada ben salgamla icmeyi sevmem mesela birkac kadehten sonra cay icmek hosuma gider ona istinaden.

Rakı kadehine hem su hem buz olmaz Leyyacım. Olmaz derken elbette koyan koyuyo ama tercih etmiyorum ben. Hem Türk hem Yunan eksperler bu konuda hemfikir...

Buz atmak niye bozsun Semihcigim neden neden neden :nopsrn:

Rakı zaten güzelce soğutulmuş şekilde içilir, ben çoğu zaman su da koymam. Yanına su alıp suya buz atarım. Ama diyelim ki sek yudumlayamıyorsun ve su koyuyorsun, onun içine bir de buz attığın zaman oran orantı şaşar ki. Rakının rakılığı kalmaz. En azından benim için kalmıyor, o kesif ve keskinliği hissedemiyorum:d

Rakı zaten güzelce soğutulmuş şekilde içilir, ben çoğu zaman su da koymam. Yanına su alıp suya buz atarım. Ama diyelim ki sek yudumlayamıyorsun ve su koyuyorsun, onun içine bir de buz attığın zaman oran orantı şaşar ki. Rakının rakılığı kalmaz. En azından benim için kalmıyor, o kesif ve keskinliği hissedemiyorum:d

Semihcigim biz sayisalcilar suyun katilasmasindan oturu gelen hacimce genlesmesinden tut erime hizina kadar kuruyoruz o oran orantiyi ljkdhk

Geri