7 yıldır 1600 farklı telefon numarasından tacizde bulunan adam

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hakkında 3 dava olan, ve 7 uzaklaştırma kararı olan Cebrail Can Kalaycı hâlâ aramızda dolaşıyor.
- bu nasıl bir sapkınlık yahu bu kadar telefon hattı alıp aramak, defalarca şehir ve ev değiştiren kadının peşini bırakmamak.
IMG_20200820_193354.jpg
IMG_20200820_193350.jpg
IMG_20200820_193358.jpg

bi numara 60 tl olsa...... 60x1600..... 96 bin lira yapıyo oha...... hem tacizci hem mal nasıl olabilir ki bi insan......

Babası profmuş ve ayrıca kıza yakın olabilmek için de Erzurum tıpı kazanmış. Kızı hep takip etmiş. Numara değiştirmek falan işe yaramamış.

Duvarım da bile Hacer yazıyor, seni seviyorum demiş.
Adamın sevgiyi anlatma yeteneğine bak, bildiğin ruh hastası lan bu.

Takıntılı ve istenmediğini anlamayan insanlar çok tehlikeli oluyorlar.

Ben oyle insanlari anlamiyorum. Bu tip aptal hemcinslerim yuzunden kadinlar ustunluk kurma eylemleri gerceklestirebiliyor.

Hoslandin, sevdin. Eyvallah. Hadi icini doktun soyledin karsilik alamadin. Bas git abi bu nasil bir saplanti. Seni kabul etmemisse cani cehenneme bir dunya hatun var la. Ne beyinsiz insanlar var yahu. Bu tip insanlari tutup meydan dayagi cekeceksin.

Bu haberi okudum kadin zaten defalarca numarasını değiştirmiş,yaşadığı yeri de değiştirmiş. Ve elbette şikayetçi de olmuş daha ne yapsın daha ne yapabilir? Şer.fsiz sonra gidip eksi sözlükte konu açmış, ben onu tehdit etmedim diye.1000 kusur numaradan kadını rahatsız etmek ne demek? İstemiyor arkadaşım istemiyor neyin zorlaması bu hala aşkıniza da başlarım ilginize de

Bu tiplerin yeri hapishane değil, hapishane bu tipleri daha da keskin ve zararlı hale getirir. Bu insanlar için bir rehabilite merkezi açılmalı ve toplum sağlığı için tehlike oluşturmadığına dair heyet raporu alınmalı ve ondan sonra halkın içerisine salınmalı. Türkiye'de bu durum oldukça yaygınlaştı ve sonu hep acıyla bitti. Devletin bu duruma karşı çok acil bir çözüm üretmesi gerek. Aksi halde aynı tipleri bir süre sonra 3. sayfa haberlerinde görüyoruz.

Bir insan bir müptezel yüzünden neden telefonunu, adresini, sosyal çevresini değiştirsin? En önemli hak yaşam hakkı onu da bir müptezel yüzünden neden kaybetsin?

Bu haberi yeni okudum. Okurken yok artık ya dedim. Ve bu kişi hala dışarıda. Şaşırdık mı? Hayır neden şaşıralım... Kadını öldürür ama yine serbest kalır bunun gibiler. Sakinim ya.....

Geri