7 soruda cinsel IQ'nu ölçüyoruz!

• Kullanıcı Chen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 70 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüksek çıktı da, bu tarz testleri çok ciddiye almamak lazım..

bağlı.

120-140 arasında!
Muhteşem. Karşı cinsin ne istediğini çok iyi biliyor, iyi bir eş ve yoldaş olmak için özenle hareket ediyorsun. Her şey tam kararında sende. Hep yanında olmak isteyecekler. Yanında olanı senden koparmak için uğraşacaklar! Çünkü senin gibisi zor bulunur.

Son cümleye dikiz!
Benim gibisi zor bulunur diyor test. O diyor ben demiyorum.

iqss3.png

gece gece forumculuk gereği destek olalım dedik hale bak... bu ülke benim cinsel iq'umu bile düşürdü, hükümet istifa.
beni de 6. soru üzdü çünkü ben beni kesen birini göremiyorum. :/ halledicez...
özetle bu taraklarda bezim yokmuş, 140 üzerinde olanlar doğru okur umarım. iyi geceler....

bütün sorulara negatif yönde cevaplar versen bile 120-140 arasında çıkıyor. 100'ün altında sonucunu çıkarmak büyük başarı melo : /

bütün sorulara negatif yönde cevaplar versen bile 120-140 arasında çıkıyor. 100'ün altında sonucunu çıkarmak büyük başarı melo : /
ilkinde 100'ün altında çıkınca üzüldüm, bi daha çözüp bazı cevapları değiştim yine 100'ün altında çıktı... izleniyorum kesin :/
iq'su düşük diyenlere bunu gösteririz artık, şükür elimizde bi kanıt var shjhsd.

120-140 arasında!
Muhteşem. Karşı cinsin ne istediğini çok iyi biliyor, iyi bir eş ve yoldaş olmak için özenle hareket ediyorsun. Her şey tam kararında sende. Hep yanında olmak isteyecekler. Yanında olanı senden koparmak için uğraşacaklar! Çünkü senin gibisi zor bulunur.
Yeniden Başla

BU CIKTI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri