Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tebrikler @Sanem
Eline sağlık canım.
Tesekkur ederimTebrikler @Sanem
Tesekkur ederimTebrikler @Sanem
Tesekkur ederim Run alkislarinizi haketmeye calisacagimRun ve prodüksiyon ekibi olarak da ayrıca tebriklerimizi iletiyoruz.
Bizi izlemeye devam edin.. Şampiyon Sanem hanımı alkışlıyoruz ekipçe![]()
TesekkurlerTebrikler ♡
Tebrik ederim canim benim.
Tesekkur ederim yarin hemen bir tencere sarma sariyorum senin icinSarma olsa da yesek, açım. @Sanem yap getir de yiyek.
Tesekkurler canimTebrikleeerr![]()
TesekkurlerTebrikler
Tesekkur ederimTebrik ederim @Sanem. Tekrardan emeğine sağlıkk.
TesekkurlerSanem'i tebrik ediyorum.
Ben daha çok çalışıp hepimiz için daha güzel yarınlar için 2023'te oy sayımı 2 yapmak için elimden geleni yapacağım.
Tesekkur ederim canim hemen bir tencere yapip gondereyim@Sanem canım benim tebrik ederim. Cidden çok güzel görünüyor ve ben çok açım![]()
Tesekkurler canim@Sanem tebrik ederim canim.
Tesekkurler psicantebrikler sanemcan
Tesekkuler alisko@Sanem tebrikler canoşki![]()
Tesekkurler sevgili lefty hanimcimTebrik ederim sevgili @Sanem
Tesekkurlertebrikler
Herkese birer tencere sarma saracagim adres verinaman tanrım need'in pastasına ödediği para boşa gitti... halbuki kazandığı çekle zararını giderecekti, yastayız.
tebrikler sanem hanım, foruma kocaman bir kazan sarma borcunuz var. yardıma gelebiliriz...
Tesekkur ederim W hanimcimTebrik ederim sanem hanimcim
Tesekkur ederimtebrikleer...
Hak eden mi kazandı demek istiyorsunaman tanrım need'in pastasına ödediği para boşa gitti... halbuki kazandığı çekle zararını giderecekti, yastayız.
tebrikler sanem hanım, foruma kocaman bir kazan sarma borcunuz var. yardıma gelebiliriz...
Nxjxjsjd sen pastaneden almasan Arif'te kazanabilirdi oyları böldünHak eden mi kazandı demek istiyorsun![]()
Hiç kimse inanmıyorNxjxjsjd sen pastaneden almasan Arif'te kazanabilirdi oyları böldün![]()
Ndndjd neyse bir sonra ki yarışmaya triliçe alHiç kimse inanmıyor